Neplýtvat jídlem, znamená myslet na budoucnost

Už naše babičky říkaly, že jídlo se nikdy nesmí vyhodit, a snažily se zužitkovat všechno, co měly ve spíži. Dnes bychom jejich osvícený přístup nazvali „no waste“ nebo také „udržitelný“. Bohužel plýtvání potravinami je velkým nešvarem moderní doby, n...

Nalaďte se na správnou vlnu zimního času

Vstoupili jsme oficiálně do zimního období a je tedy nutné se také naladit se na tu správnou vlnu. Osvěžte tedy svůj sezónní šatník stylovými novinkami z kolekce Cellbes. Nenechte se zaskočit nepříjemným studeným počasím a vybavte se zateplenou proší...

Grown Alchemist: Nadělte luxusní péči o pokožku celého těla

Chcete se letos vyhnout zbytečným dárkům, které končí v zapomnění hned po svátcích? Pak darujte opravdovou kvalitu v podobě pečujících setů od Grown Alchemist. Abychom vám usnadnili vánoční nakupování, dali jsme dohromady tři sady intenzivních pečuj...

Knižní novinky 2022 z vydavatelství Familium jsou ty správné vánoční tipy

Rok se s rokem sešel a Monika Kopřivová a její vydavatelství Familium opět nezahálí. V letošním roce se pustila do titulů, které jsou určeny ženám -maminkám, dětem, cestovatelům, ale i můžům. Monika je autorkou knih „Babičko, vyprávěj“ a „Dědečku, v...

Výstava Nikola Tesla na Výstavišti představuje slavný transformá-tor i bezdrátový přenos energie

Psal se rok 1891 a František Křižík uchvátil návštěvníky Jubilejní zemské výstavy na Výstavišti v Bubenči elektrifikací výstavy a později i samotné Prahy. Psal se rok 1893 a svět okouzlil dosud opomíjený a Edisonem ustrkovaný srbský génius a vynálezc...

eobuv.cz otevírá druhý obchod se zónou MODIVO v Praze

Po velkém úspěchu prvního obchodu eobuv.cz a MODIVO v obchodním centru Nový Smíchov nadešel čas na otevření druhého obchodu obou značek v Praze. 24. listopadu se otevřel v obchodním centru Westfield Chodov, úrovni 0. Nejnovější koncept má rozlohu až ...

Appassimento je na dobré cestě k zápisu na seznam nehmotného kulturního dědictví UNESCO

Appassimento, unikátní proces sušení hroznů typický pro oblast Valpolicella, by se brzy mohl stát nehmotným kulturním dědictvím UNESCO.  Druhá fáze kandidatury techniky sušení hroznů Valpolicella, známé také jako Appassimento, na zápis do seznamu UNE...

Michaela Dolinová se nemůže dočkat, až bude babičkou

Oblíbenou herečku Michaelu Dolinovou jsme zastihli  v Zámku Třešť, kde měla několik příjemných pracovních povinností, ale navštívila i skvělé wellness. Regenerační procedury uvítala, vždyť to všichni známe, předvánoční čas je docela náročný. Na záme...

Přivítejte zimu s veselým pečivem

Probio je zdravá špaldová celozrnná mouka, navíc je skvělou volbou, pokud chcete upéct veselé zimní pečivo.  Bio mouky Probio se dají objednat na eshopu Probio a v prodejnách zdravé výživy. Kynutí Mikulášové, čerti a andělé  Na těsto: 150 g špa...

Jedinečné spojení chutí luxusního šampaňského vína Krug a všestranné rýže

Již po sedmé v řadě odhaluje šampaňský dům Krug nové, nečekané spojení jedné vybrané, celosvětově dostupné ingredience a šampaňského vína Krug. Po bramboře, vajíčku, houbě, rybě, paprice a cibuli pokračuje Krug ve zkoumání netradičních kombinací a př...

Termo lahev Fizz&Go COOL

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“
Lenka Žáčková

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
187 x [10%]
Josefína Bakošová
163 x [8%]
Dominik Navrátil
415 x [21%]
Machač
163 x [8%]
Iveta Řádková
153 x [8%]
Lucie Marim
157 x [8%]
Luděk Šmehlík
175 x [9%]
Klára Nademlýnská
175 x [9%]
Beáta Rajská
171 x [9%]
Miroslav Michael Knot
184 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1943

POČASÍ
Vysoké Tatry
Facebook

JDI nahoru