MOTO Test Camp – téměř 50 testovacích motorek od devíti značek na jednom místě!

Zbrusu nová akce čeká milovníky motocyklů nejrůznějších výrobců a primárně je určena těm, kteří si chtějí nový stroj vybrat a současně vyzkoušet v praxi. Historicky první společné demo dny v ČR, kterých se účastní 9 motocyklových značek, se budou konat v termínu 6. – 7. června 2020. Akce má název Moto Test Camp 2020 a proběhne v Protivanově - pomyslném průsečíku tří krajů – Pardubického, Olomouckého a Jihomoravského. Za její organizací stojí Adam Žert z Faber Moto, šéf motocyklové sekce SDA a Ondřej Hrůza z Meteor Motor Tech CR. Partnery jsou veletrh Motosalon, Motorkáři.cz a časopis Motohouse.

Největší počet testovacích motocyklů v jednom termínu na jednom místě od devíti značek

Po půstu s přezdívkou COVID jde o první větší organizovanou motocyklovou akci v ČR. Účastní se jí firmy, které jsou i vystavovatelé brněnského Motosalonu, tedy poslední akce, která proběhla před vypuknutím pandemie a kde se sešly desetitisíce fanoušků.  Akce má podpořit onu praktickou část – tedy testovací jízdy v terénu.

„Samotné brněnské veletrhy dlouhodobě tlačí to, aby na Motosalonu šlo testovat, ale výstava je v březnu a lidí je tam moc, aby se dostalo na všechny. Proto jsme se v partnerství s BVV dohodli na tomto pilotním ročníku. Motorkářský trh je navíc extrémně segmentovaný a o konečné koupi rozhoduje nejen to, jak se motorka vystaví, ale hlavně jak jede, jaké budí emoce při jízdě, jak zní. A to se při statické prezentaci předvádí špatně. Takže jsme pro lidi vážně zvažující koupi nachystali možnost si pořádně vybrat. Abychom výstavu, která je spíše o budování povědomí, doplnili akcí, která je o budování vztahu. Nevylučuje se to. Jen je to další chybějící článek, který zkoušíme doplnit,” uvedl Adam Žert. “Pokusili jsme se dostat na jedno místo co nejvíce předváděcích motorek od co nejvíce výrobců tak, aby měl každý zájemce o koupi nového stroje možnost vyzkoušet si na vlastní kůži, co mu opravdu sedí. Myslím, že se to povedlo nad naše původní očekávání. K dnešnímu dni máme potvrzeno skoro 50 testovacích motocyklů – vesměs letošních novinek – od devíti značek. Honda, Kawasaki, Aprilia, Indian, Harley-Davidson, Triumph, MV Agusta, Moto Guzzi a Vespa. Něco podobného tu opravdu ještě nikdy nebylo,” dodal.

Dodržíme omezení vlády, takže si rezervujte jízdy včas

V současné chvíli jsou povoleny pouze akce do 300 lidí na jednom místě. Proto nelze akci otevřít široké veřejnosti a udělat z ní zcela veřejnou událost. „Očekáváme, že společná testovací akce přiláká stovky zvědavců. Navíc se koná v místě, které je plné motorkářů a motorek každý víkend; tedy i v době, kdy se tam žádná organizovaná akce nekoná. Proto jsem nucen rezolutně upozornit a zdůraznit, že Moto Test Camp 2020 je primárně určen pro omezený počet zájemců, kteří se registrují dopředu a tím pádem mají garantovaný vstup - vjezd do uzavřeného areálu a samozřejmě testovací jízdy na motocyklech, které si sami předem vyberou. Je nám opravdu líto, ale jinak to za současné situace opravdu udělat nelze,” vysvětluje druhý z organizátorů, Ondřej Hrůza.

Tři garantované jízdy a sleva 10.000 na nový motocykl

Cenu za testovací jízdy stanovili pořadatelé na 2500 Kč. To je částka, kterou zaplatí málokdo, kdo se chce prostě jen přijet o víkendu povozit, ale rád ji zaplatí ten, který si chce opravdu nový motocykl vyzkoušet a najednou má jedinečnou možnost. Za svoje peníze má garantované 3 jízdy na motocyklech, které si zarezervuje dopředu v časech, které si sám vybere. Další jízdy nad rámec tři garantových bude možné dohodnout přímo na místě dle podmínek jednotlivých značek.

Jízdy budou u většiny sportovních a sportovně-cestovních motocyklů naprosto individuální na předem určené trase. Délka jedné jízdy je 45 minut, což je zhruba dvojnásobek běžných testovacích jízd. V případě, že se účastník akce nakonec rozhodne pro koupi některého stroje od firmy, která je pořadatelem akce, má navíc nárok na speciální slevu při koupi motocyklu až 10.000 Kč. „Standardní demo jízdy jednotlivých značek trvají většinou cca 20 – 25 minut, proto jsme tento čas zdvojnásobili. Budeme mít svoje lidi po trase, významnou podporu a asistenci Policie ČR. A hlavně dostatek personálu, aby se mohli účastníci na vše zeptat a mohli jsme jim věnovat potřebný čas, “ doplňuje Ondřej Hrůza. Jeho kolega Adam Žert dodává : „Je to projekt, který u nás nemá moc obdoby. Možnost přeskočit z motorky n motorku různých značek a poznat, co mi sedí, je výborná. A tady ještě zákazník získá nejen potvrzení dobrého výběru, ale i zvýhodnění ke koupi.“

Více informací naleznete zde: www.mototestcamp.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru