Menopauza v moderní době nemusí být přítěží!

Téma, které bylo v minulosti naprostým tabu, v současnosti plní stránky nejčtenějších časopisů i webových stránek. Menopauza dnes není ničím, co by měla žena před svým okolím tajit. Naopak, jde o naprosto přirozený jev! V moderní době má otázka menopauzy v porovnání s minulostí i další výhody, přičemž jednou z nich je mírnění obtěžujících symptomů.

Návaly horka, nadměrné pocení, problémy se spánkem, výkyvy nálad… To je jen úzký výčet toho, s čím se můžete během klimakteria potýkat. Ať už vás příznaky menopauzy zasáhnou jen lehce, nebo pod jejich tíhou přímo trpíte, vždy jde o nepříjemný stav, který do určité míry ovlivňuje váš každodenní život. Po návštěvě lékaře vám jako jedna z možností může být nabídnuta hormonální léčba. Dlouhodobá substituční terapie však podle nejnovějších vědeckých studií může zvýšit riziko výskytu karcinomu prsu, mnoho žen přičítá hormonům i náhlý přírůstek tělesné váhy.

Bezpečným a fungujícím řešením je v období menopauzy užívání potravinových doplňků, které jsou nehormonální a přírodní. Ty jsou přitom mnohem účinnější než čaje, které je třeba pít ve vyšším množství, čímž se může pro některé užívání stát nepohodlnou a až obtěžující aktivitou. Množství účinných látek v čajích navíc často výrazně kolísá, proto jsou doplňky stravy tou nejlepší a nejpohodlnější variantou.

Pro období menopauzy jsou zcela bezkonkurenčními bylinkami ploštičník hroznatý a třezalka tečkovaná. Jejich užíváním zmírníte jak návaly horka, tak i noční pocení, problémy s pamětí a soustředěním či stres, únavu a výkyvy nálad. Preparát GS Merilin Harmony, který tuto klinicky ověřenou bylinnou kombinaci obsahuje, mimo úlevy od nepříjemných příznaků klimakteria přispěje k dobru i vašemu zdraví – díky přidanému vitamínu D3 a vápníku totiž posiluje zdraví a pevnost kostí.  

GS Merilin Harmony

3měsíční kúra (90 tablet)

Orientační cena: 526 Kč

Dávkování: 1x denně jedna tableta

Účinné složení: Ploštičník hroznatý, třezalka tečkovaná, vápník, vitamin D3.

Efekt lze očekávat nejdříve po 4-6 týdnech užívání.

Více informací naleznete na: www.merilin.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
368 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
258 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2855

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru