Pleťové oleje Melvita vás dokonale hydratují po celé na léto

Francouzské organické oleje Melvita staví nejen na pevných třicetiletých základech své existence, ale opírá se i o nové vědecké poznatky. Je tedy snadné se nechat zlákat jejich jedinečnými účinky, navíc když se cítíte přirozeně a nemusíte dělat žádné kompromisy, pokud jde o životní prostředí! 

Tak, jak nám přibývají roky, stárne í naše pokožka. Je to přirozený proces snižování podílu vody v naší pleti, kterou každodenně a nechráněou vystavujeme okolnímu světu. Vrásky, pokleslé rysy a ztráta elasticity pokožky svědčí nejen o věku, ale především o dehydrataci. Abychom tento proces zmírnili, je nutné o pleť začít včas a důsledně pečovat. Učinnější než krémy, jsou v tomto směru přírodní oleje, ty totiž výrazně lépe dopravují výživné látky až do nejhlubších vrstev pokožky. Ideální tak je, když pleťové oleje obsahují navíc vitamíny a omega mastné kyseliny, které právě ve spodních vrstvách kůže dokáží stimulovat produkci kolagenu a elastinu, tedy takzvaných proteinů mládí. Efekt omlazení a rozjasnění je při jejich každodenním používání patrný již během několika dnů. V neposlední řadě mají pleťové oleje zcela jedinečnou texturu, která se velmi snadno nanáší a pocit hydratace je okamžitý.

Perfektní výživa pleti na léto

V horkých letních měsících se pleť vlivem slunečního záření mnohem více vysušuje a neprospívá jí ani časté koupání ve slané či chlorované vodě. Účinná hydratace je tak víc než kdy jindy na místě a některé organické oleje Melvita jsou pro nadcházející období přímo stvořené:

Melvita Carrot Oil: stoprocentně přírodní mrkvový olej je přirozeně bohatý na beta-karoten, který se v pleti proměňuje na dvě molekuly vitamínu A. Díky tomu má olej zcela jedinečné antioxidační vlastnosti, tudíž odráží od pleti ataky volných radikálů a výrazně tak zpomaluje proces stárnutí. Po použití je pleť okamžitě hebká, hydratovaná a na první pohled svěží. Olej se hodí nanášet před sluněním.

DPO: 50 ml/ 399 Kč

Melvita Calendula Oil: stoprocentně přírodní měsíčkový olej má vedle hydratačních také vynikající zklidňující vlastnosti. Prokazatelně mírní podráždění a chrání pleť před dalším poškozením. Je tudíž ideální pro použití po dni stráveném na pláži.

DPO: 50 ml/ 445 Kč

Melvita Apricot Oil: stoprocentně přírodní meruňkový olej je bohatý na omega mastné kyseliny a vitamin E. Díky tomu stahuje póry, zanechává pleť hladkou, pružnou a viditelně rozjasněnou. Navíc obsahuje vitamín A, který se stará o ochranu před volnými radikály.

DPO: 50 ml/ 399 Kč

Melvita Borage Oil: stoprocentně přírodní borákový olej se pyšní velmi vysokým podílem omega mastných kyselin. Je tak ideální hlavně pro zralou či přirozeně suchou nebo sluncem vysušenou pokožku. Tyto typy pleti pomáhá vyživit, vyhladit a dopřává jim znovu pružnost. Borákový olej je navíc známý svou mimořádnou schopností reparace a také schopností zjemnit pleť.

DPO: 50 ml/ 565 Kč

Melvita Avocado Oil: stoprocentně přírodní avokádový olej je ideální pro vysušenou a zároveň jemnou pokožku, jako je například ta okolo očí nebo v okolí úst, ale je možné jej používat na celý obličej i tělo. Má vynikající opravné vlastnosti, zároveň je vhodný coby prevence proti vysušení a také účinně předchází vzniku strií.

DPO: 50 ml/ 389 Kč

Produkty značky Melvita jsou exklusivně v prodeji v síti parfumérií Douglas.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru