Domů Sport

Ollie Roučková opět dosáhla na zlato! Hádejte, v jaké disciplíně?

Olga „Ollie“ Roučková patří mezi všestranné rally závodnice nejen že sbírá na evropských závodech medaile na čtyřkolce, kde s přehledem poráží i muže, tak si už nějaký čas zpestřuje přípravu překážkovými závody, kde je také postrachem pro obě pohlaví.

Před několika dny si Ollie dala reparát z Gladiator Race Comeback. Který se odehrál v Hradci Králové, uprostřed GR Arény na Stříbrném jezeře. Pořadatelé tak vytvořili hravou trať, na které se již proběhlo během měsíce 8 závodních dní cca 800 závodníků. Ollie dokonce vyběhla rekord tratě v dámské kategorii, s ohledem na všechny baby ve všech 8 závodech. Zatím jako jediná žena dostala pod 30 minut a s 28.30 minutami se dostala i v mužské kategorii celkově do top 50!

GR Comeback vol 8.: 

Délka: 4,5 km

Počet překážek: 20

Čas: 28,30

Umístění: 1

A jak se Ollie cítila po závodech? „Lidi děkuju za vás všechny, za Šneka na trati, za Martina, který se neuvěřitelně zlepšil a za holky co mi uhýbaly. Pořadatelé opět za 1* a bavilo mě to!" Potvrdila sportovním duchem obdařená Ollie. O víkendu trénovala na jesenických tratích a hlavě kopcích. Za týden už začínají závody a 3 víkendy za sebou budou závody, které Ollie nevynechá. Zcela jistě máte šanci ji potkat, pokud se i vy vydáte na:

  • Lutic Run
  • Gladiátor Chalenge
  • Gladiátor Race
  • Šnek Race

V rámci tréninku tak Ollie zapojuje i mySASY, které vám pomůže najít správný čas, kdy na tréninku přidat a kdy naopak ubrat na základě stavu a reakce vašeho organismu.

 

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru