Prádlo ve voňavé náruči Lenoru může i příjemnou náladu navodit

Snad jen Lenor dokáže z pouhého praní vykouzlit neobyčejný zážitek. Nevěříte? Můžete se sami přesvědčit, že nejlepšího výsledku dosáhnete díky dokonalé kombinaci gelových kapslí Lenor AllinOne a aviváže! Vyberte si ze tří svůdných vůní: Spring Awakening, Gold Orchid a Amethyst & Floral bouquet. S Lenor gelovými kapslemi a aviváží máte jistotu, že vaše prádlo bude voňavé a svěží jako nikdy předtím.

Lenor přichází na trh s kolekcí, se kterou je praní prádla o něco jednodušší, než bylo do teď. Pro co nejefektivnější praní prádla zkombinujte prací prostředek s aviváží, proto Lenor vytvořil prací prostředek dokonale padnoucí k vaší oblíbené vůni aviváže. Gelové tablety Lenor AllinOne a aviváž jsou dokonalým párem, a když si pomáhají, zůstane vaše prádlo svěžejší a voňavé mnohem déle. Gelové tablety AllinOne nekompromisně vyřeší problém s nečistotami a aviváž provoní vaše oblečení až na jeden týden. Pro ještě déle trvající vůni můžete do pračky před oblečením přisypat vonné perličky od Lenoru. Ty se při praní budou postupně rozpouštět a pomalu protkají vůni skrz naskrz vaším oblečením.

Vyberte si ze tří svůdných vůní! Spring Awakening s sebou nese svěží vůni jarních květin s mírým nádechem přírodní pačuli a bílého cedru. Druhá vůně, Gold Orchid, přináší uklidňující vůni vanilky smíchané s mimosou, růže a krémové broskve. Třetí voně, Amethyst & Floral bouquet, osloví dlouho trvající vůní sladkého jasmínu a frézie s kombinací ovocného bergamotu.

Praní prádla není jaderná fyzika, ale i tak má nějaká pravidla. Je to skoro jako vaření, je to skvělé, když se to dělá s pečlivou láskou. Ideální praní lze rozfázovat do 5 jednoduchých kroků. Jako první vložte do bubnu pračky gelovou tabletu Lenor AllinOne. Jestli si přejete, aby Vaše prádlo vonělo ještě déle, můžete do bubnu přisypat vonné kuličky, ty se o zbytek postarají samy. V dalším kroku nalejte aviváž do prostoru pro ni vyhrazeného a naplňte pračku prádlem. Zapněte pračku.

Posledním, ale nejdůležitějším, krokem je pečlivé uschování pracích prostředků mimo dosah dětí! Gelové kapsle jsou sice proti malým objevitelům zabezpečeny, ale žádná pojistka není nedobytná.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
262 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
267 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2708

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru