Přivítat léto v nejlepším stylu bude s Orsay snadné.

Prázdniny už klepou na dveře...Venku se konečně začíná pořádně oteplovat. V Orsay si to uvědomujeme, a proto jsme připravili tipy plné prázdninových inspirací. Hello, you! - právě tímto oficiálním sloganem Vás značka vítá a chce, abyste se ponořila do těch nejlepších letních inspirací. Všechno, co je spojeno s létem můžete najít v letošní kolekci.

Fotografie ke kampani vznikly v prosluněném Řecku. Návrháři se rozhodli přenést letní inspiraci na látky a střihy. Všechny emoce, které máme spojené s bezstarostným odpočinkem - pocit lehkosti, svoboda a dynamika, najde své uplatnění v kolekci. Snadno si lze všimnout romantického dua boho prvků s nejrůznějšími květinovými prvky. V této sezóně flora rozkvétá na látkách více než kdy jindy. Nechybí ani saka, košile nebo kalhoty typu capri - tedy nadčasová a klasická elegance, která v této sezóně kraluje díky precizním střihům a sytým barvám. Takové kombinace se nejčastěji pojí se sluncem, dovolenou a oživením našich outfitů.

Značka opět navrhla také limitovanou svatební kolekci šaty pro nevěsty a tipy pro družičky a svatební hosty. Nejnovější kolekce značky Orsay je škála těch nejmódnějších trendů, nadčasové klasiky, ženského boho stylu a nejkrásnějších doplňků pro naprosto všechny příležitosti. Díky tak širokému sortimentu najde každá žena něco pro sebe.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru