Exkluzivní byty na Šumavě s výhledy na jezero jsou skvělou příležitostí, jak trávit úžasnou dovolenou!

Celý svět byl zasažen nečekanou koronavirovou pandemií a nastalé změny se dotýkají každé rodiny, každého jedince. Opatření se sice postupně rozvolňují, ale některá, jako je třeba regulace cestování, budou v zemích po celém světě platit různě dlouho. Jak tedy budete v budoucnu trávit dny odpočinku vy?

Realitní kancelář Luxent, jedna z nejlepších na českém trhu, vám nabízí skvělé řešení, jakým jsou exkluzivní byty a penthousy v MOLO Lipno Resort, který vzniká v atraktivní šumavské přírodě, přímo u břehu jezera Lipno. Projekt byl inspirován luxusními horskými apartmány v Andermattu, Davosu a Aspenu. Lipno nad Vltavou je skutečně místem pro milovníky rekreace s ojedinělými romantickými panoramatickými výhledy na hladinu jezera a lesy a může se stát i místem vašeho ideálního odpočinku.

Při realizaci projektu MOLO Lipno Resort (jehož součástí bude kromě luxusních apartmánů také pětihvězdičkový hotel) je kladen důraz zejména na kvalitu, luxus a komfort. Nebude chybět ani promenáda s obchodním bulvárem, kavárnami, cukrárnou a obchody s prestižními značkami. „Víme, že realitní trh se progresivně vyvíjí a sledovat ho vyžaduje odbornost. Jsme otevření růstu a neustále se učíme. Zvyšujeme kvalitu nabízených služeb – zejména realitních, právních a marketingových, ale i v oblastech obchodní komunikace a vyjednávání či financování nemovitostí,“ říká Emil Kasarda, majitel společnosti. Unikátem se rozhodně stane stopadesátimetrové dřevěné molo, nejdelší ve střední Evropě. Neméně zajímavá bude vyhlídková restaurace a vyhřívaný bazén plovoucí na hladině jezera. Jaro a podzim zde bude možné zasvětit golfu, turistice, jezdectví či cyklistice. V létě si zase více užijí milovníci vodních sportů, ať už jde o plavání, potápění, jachting, surfing, kiting, vodní skútry nebo sportovní rybolov. V zimě se nabízí téměř 12 km sjezdových tratí a své pomyslné brány otevřou lyžařská a snowboardová škola, snowpark a největší dětské lyžařské hřiště v České republice. Udržované jsou také běžecké tratě. Náročnější lyžaři mohou zamířit do Skiareálu Hochficht, který se nachází hned za hranicemi s Rakouskem. Opomenout nelze ani další atrakce, kterými jsou Stezka v korunách stromů s výhledem na vrcholky rakouských Alp či oblíbený zábavní park Království lesa.

Každého jistě potěší, jaký je kladen důraz na citlivé propojení s přírodou, proto architekti s respektem k lokalitě navrhli materiály typické pro šumavské stavby, jako je dřevo, omítka a kámen. Projekt vychází vstříc i nárokům majitelů sportovních aut. Nájezdy do podzemních garáží budou snížené, parkovací místa dostatečně prostorná i pro velké SUV vozy. Součástí projektu je i nabíjecí stanice pro elektromobily či hybridy. Nechybí ani sklepní kóje, kolárny s individuálními boxy a možností dobíjení elektrokol. Stavba započala zhruba před rokem, dnes je prodáno více než 30 % bytové kapacity. Důvody jsou dva, tím prvním je vlastní využití pro víkendové a celoroční relaxace, druhým důvodem je skvělá investiční příležitost.

Kolaudace projektu je plánována na třetí čtvrtletí roku 2021, přičemž první obyvatele MOLO Lipno Resort přivítá ještě před Silvestrem 2021.

„Pomáhat lidem, aby se prázdná nemovitost proměnila v jejich domov a developerům k projektům, které předčí jejich vize. V tom tkví opravdový smysl naší práce.“

Emil Kasarda

Exkluzivní prodejce
Luxent s.r.o.
Pařížská 131/28
Praha 1 - Josefov, 110 00
www.luxent.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1854

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru