Karlos Vémola přeje své Lele jedinečný zážitek

Terminátor Karlos Vémola je otcem třech dětí, ale den otců prý, který se slavil třetí červovou nijak neprožívá. V Anglii vyrůstají dvě jeho starší dětii a šesti měsíční Lili mu porodila bývalá playmate Lela Ceterová. Jako matku ji tento bijec a tvrďák Karlos oceňuje a přeje ji a úkor sebe jedinečný zážitek. Je to o to více dojemnější, kdy se do ní nevybíravě Češi naváží na sítích, kam umístila fotku v modrém rajcovním outfitu…  

My jsme Karlose Vémolu potkali na párty na terase Tančícího domu, kde zahajoval sérii večírků Million Dollar View Party. Krom jiného nás v podvečer dne otců zajímalo, jaké by si přál, aby řekla první slovo jeho nejmladší dcerka Lili a docela nás překvapil. „Já bych si přál, aby řekla máma. Lela je mámou poprvé a zaslouží si to. Ona je skvělá máma,“ odpověděl na otázku český terminátor.  

Na párty s jedinečným výhledem na Prahu ho v průběhu léta prý možná ještě potkáme. Neváhejte tedy a vyrazte se i vy pobavit na Million Dollar View Party a třeba se s Karlosem také potkáte.  

Foto: Instagram L. Ceterové a Lenka Žáčková

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
361 x [13%]
Aperol spritz
253 x [9%]
Cuba Libre
266 x [9%]
Piňa Colada
253 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
356 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
279 x [10%]
Whiskey sour
250 x [9%]
Pisco sour
261 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2810

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru