Suntribe chrání pokožku před sluncem a pozor, nezatěžuje ani přírodu!

Sluneční paprsky jsou pro lidský organismus nesmírně důležité, ale mohou být i nebezpěčné, pokud se správě nechráníte. Slunce potřebujeme, díky němu získává naše tělo vitamin D, který je nezbytný pro zdravé svaly, kosti, zuby a také pro správné fungování srdce, mozku či imunitního systému. Vitamín D hraje důležitou roli především ve vývoji dětí a jeho dostatek zajišťuje správný růst a vývoj. Zároveň je tu ale riziko vzniku kožních onemocnění, které s pobytem na slunci přímo souvisí. V nejhorších případech se může vyskytnout i rakovina kůže.

Jediným řešením, jak získat dostatek vitamínu D a současně nevystavit své tělo nebezpečí, tedy je kvalitní opalovací kosmetika. A nemusí se nutně jednat o syntetické přípravky, jež sice pokožku dokonale chrání před sluncem, současně ale celý organismus zatěžují látkami, které jsou pro něj zcela nepřirozené, o znečišťování oceánu a přírody ani nemluvě.

Aby však bio opalovací přípravky skutečně fungovaly a poskytovaly pokožce dostatečnou ochranu, musí mít faktor vyšší než SPF 15 a zároveň je důležité dodržet postup při jejich nanášení, tedy aplikovat je v dostatečném množství a aplikaci dle potřeb opakovat. Jedna vrstva ráno pro celý den na pláži totiž rozhodně nestačí.

Opalovací kosmetika Suntribe je přesně taková - přírodní a s dostatečnou ochranou. Navíc si u ní můžete být jisti, že:

  • obsahuje 100 % přírodních složek, z nichž většina je navíc v bio kvalitě.
  • o SPF ochranu se starají minerální částice oxidu zinečnatého, který je dle výzkumů nejbezpečnější UV filtr nejen pro zdraví lidí, ale také korálů a dalšího podmořského života.
  • neobsahuje žádné parabeny, alkohol, konzervanty, parfemace ani žádné jiné pro organismus toxické látky, které se v běžných opalovacích přípravcích využívají
  • bude pečovat o vaši pokožku, protože obsahuje bambucké máslo.
  • pro její uchování jsou vždy využity ekologické obaly.
  • je opravdu vyrobena v EU.

Suntribe přírodní krém na opalování SPF 30

Suntribe je opalovací krém s nejvyšším hodnocením v EWG databázi. Obsažené non-nanočástice oxidu zinečnatého se starají o ochranu před škodlivými UVA i UVB paprsky, zatímco kokosový olej, kakaové a bambucké máslo pečují o pokožku a hydratují ji. Krém je voděodolný, a také hypoalergenní s obsahem čistě přírodní vůně kokosu a kakaa. Je vhodný i pro velmi citlivou pokožku.

Obsah: 100 ml
Cena: 645 Kč

Suntribe dětský přírodní krém na opalování s vanilkou SPF 30

Jde o jemný krém s pečujícím složením, vědecky ověřenou ochranou proti UV záření a přírodní vanilkovou vůní. Je přirozeně hypoalergenní, nepálí, když se dostane do očí nebo úst a zůstává na pokožce i po koupání. Je vhodný pro děti od 6 měsíců a také pro všechny s velmi citlivou pokožkou.

Obsah: 100 ml
Cena: 645 Kč

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
261 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
267 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2707

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru