Jitka Boho zavítala s dcerou Rozárkou do Dinoparku a nejen s ní…

Zpěvačka a modelka Jitka Boho je šťastně zamilovaná, před časem svůj nový vztah odtajnila na sítích a na Harfě poprvé na veřejnosti ukázala svého vyvoleného. Není jím nikdo jiný než režisér Matěj Liška, se kterým se seznámila při natáčení. Na střechu Galerie Harfa, kde se nachází Dinopark a atraktivní dětské hřiště, vyrazili společně s dětmi.

„Seznámili jsme se na natáčení v listopadu. Chodit jsme spolu začali v únoru," potvrdila Jitka, která před rokem opustila manžela Lukáše Boho, se kterým má dcerku Rozárku. Úplně romantické seznámení nebylo, bylo to při natáčení, při kterém si Jitka zlomila palec u ruky. Tehdy se jí ujal sám režisér a odvezl ji na pohotovost.

Jitka je z nového vztahu nadšená, ale rozhodně nikam nespěchá, i když svého přítele opravdu miluje. Není však ještě stále rozvedená, ale vše je již v běhu. „Už čekáme vlastně jen na papír," potvrdila Jitka Boho. Se skoro bývalým manželem se naštěstí prý na všem dohodli, a tak při rozvodovém řízení žádné problémy nenastaly, což je zpráva, kterou slyší všichni Jitčini fanoušci velice rádi.

 Foto: Galerie Harfa 

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru