Domů VIPky

Zpěvačka a tanečnice Chika Toro je obrovský příliv pozitivní energie!

Kolumbijská zpěvačka a tanečnice Chika Toro vystupuje po celém světě. Už od dětství snila, že bude vystupovat před velkým publikem, ale také si slíbila, že si našetří peníze a dokončí MBA na Western Sydney. Studovala, pracovala na plný úvazek jako prodejce a o víkendech tančila sambu. Jednoho dne přišla myšlenka, že se musí posunout.

Měla pouhých 1000 australských dolarů, což je v přepočtu jen 16 000 Kč, koupila si letenku do Austrálie a vydala se vstříc novým zítřkům. Nebylo to jednoduché… A dnes? Má za sebou několik vlastních songů, dělila se o pódia s uznávanými umělci jako je například J Balvin, Silvestre Dangond, má za sebou i duet s polským rapperem a profesionálním bojovníkem smíšených bojových umění, kterým není nikdo jiný než Popek Monster.

A jak se tato usměvavá kráska, která odcestovala do Austrálie, ocitla v Česku? „Měla jsem koncert pro firemního klienta v Praze. Byla tu skvělá odezva publika, a tak jsem se rozhodla, že půjdu do Čech a zkusím odtud zapracovat na evropském trhu,“ prozradila Chika, která se rozhodla, že do Čech přenese živé kolumbijské rytmy, to správné latinskoamerické flow. Její plány jsou jasné: „Chci si tu vytvořit své fanoušky a seznámit Čechy s reggaetonem, který chci odsud šířit do Evropy,“ prozradila Chika, která považuje Čechy, Prahu za pupek Evropy, takže má pocit, že je to ideální poloha pro šíření muziky, kterou má v krvi.

Zeptali jsme se také, co jí nejvíce líbí v České republice. Odpověděla bez jakéhokoli zavávání: „Lidé. Speciálně latino komunita, která ovlivňuje českou společnost a šíří latino kulturu mezi Čechy,“ prozradila temperamentní zpěvačka. Chcete-li i vy zažít ten obrovský příval energie, tak neváhejte a vydejte se 17. července 2020 na střechu Tančícího domu, kde Chika vystoupí na  VIP Dancing House/ Pure Reggaeton.

Popek feat Chika Toro – Polombia (2019)

Chika Toro skvěle spojuje latino hudbu se sambou a takto předává tolik potřebnou energii publiku. Její vlastní tvorba odráží život v nejrůznějších podobách. Inspiraci pro song Taconeo našla u svých kamarádek, které byly nešťastné v toxických vztazích. Chtěla tak podpořit jejich sebevědomí, dát jim sílu se vzepřít a jít dál správným směrem, jak Chika říká: „Každá žena si zaslouží být milovaná a chtěná.“

Foto: Jaroslav Hauer a Lenka Žáčková

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
262 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
268 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2709

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru