Legenda 90. let je zpět! MC Erik uzavřel výjimečný rok novou skladbou

Ikona slovenské dancefloorové scény, DJ a producent MC Erik se rozhodl výjimečný rok zakončit tím, co k němu neodmyslitelně patří - singlem, který potěší každého fanouška tohoto hudebního žánru. Vyzrálejší a zkušenější, tak lze charakterizovat Erika Arestu, který se spolu s Ivanou Poláčkovou v nové skladbě ptá "Is This Love".
MC Erik po zásnubách loni stihl svatbu i stěhování do nového domu. "Při koupi domu jsme s manželkou hledali nemovitost, která by byla blíže k Martinovi Hájkovi, v jehož studiu jsme nahráli celé album a v budoucnu s ním plánuji intenzivněji spolupracovat," řekl Erik o práci se spoluautorem nového singlu Is This Love Martinem Hájkem.
Videoklip ke skladbě se zčásti natáčel ještě v letním období v Praze, v Erikově domovském Music Clubu Zlatý Strom, při největší grafitti stěně v Modřanech, a ve studiu ProRecords Martina Hájka. "Klip jsme sice točili už v létě, ale finální postprodukci jsme dokončili až teď. Hned po natočení klipu jsme se stěhovali, potom připravovali svatbu a svatební cestu a vedle toho všeho ještě běžná pracovní hektika", vysvětlil zdržení producent a DJ a dodal: "Našemu kameramanovi vykradli auto a vzali mu fototechniku. Sice se to přímo nedotklo záběrů do našeho videoklipu, ale řešení této situace způsobilo další zdržení." MC Erikovi se do videoklipu podařilo dostat i svou zálibu v kvalitních a rychlých autech, když speciální úkol dostala americká klasika Mustang. A do závěrečných záběrů zakomponoval i krátkou upoutávku na druhý plánovaný singl Without You.
MC Erik pravidelně působí jako DJ v různých klubech v Čechách a občas jako host i na Slovensku. Na akcích zaměřených na 90. léta pravidelně prezentuje se svojí novou zpěvačkou Ivanou Poláčkovou své největší hity z dob působení ve skupinách Maduar a MC Erik & Barbara. V loňském roce se představili i na akci 90's Explosion v Praze, kde jejich vystoupení vidělo 17.000 diváků. MC Erik je také pravidelně součástí akce We Love 90's, která dvakrát ročně přináší na Slovensko největší hvězdy eurodance scény 90. let.

Zdroj: Andrea Čurná, Woowoo

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru