Náš tip: Barová stezka v Olomouci

Projekt Whisky Trail Olomouc nemá u nás srovnání. Je první v řadě a vznikl jako výsledek spolupráce podnikatelů v centru města. Jde o imaginární propojení čtyř prestižních olomouckých barů na stezce, při které návštěvník vlastním tempem blíže nahlédne do světa whisky. Akce je podpořena promo materiály. Účastníci mají možnost získat památeční skleničku na whisky po sesbírání všech čtyř sběratelských karet, za každý unikátní drink jednu. Organizátoři tak získávají nové zákazníky a ty stávající motivují k novým zážitkům.

Filiálka – bar, který specializuje na Jameson whisky.

Fish market – stylový bar, který navozuje atmosféru zakázaných amerických barů z dob prohibice.

Osa cuban and cocktail bar – olomoucká legenda se širokou nabídkou speciálních edic rumů (např. Havana).

The Black stuff bar – mnohonásobně oceněný irský bar, v jehož útrobách naleznete sbírku více než 1000 lahví s whisky.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
89 x [11%]
Věrnost
76 x [10%]
Velkorysost
78 x [10%]
Laskavost
74 x [9%]
Spolehlivost
77 x [10%]
Zásadovost
75 x [10%]
Poctivost
78 x [10%]
Dostatek pozornosti
92 x [12%]
Sebedůvěra
74 x [9%]
Smysl pro humor
73 x [9%]

Celkem hlasovalo : 786

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru