Stříbrné prasátko opravdu přiletí!!!

Pandora uvádí už sedmou limitovanou edici, sběratelských přívěsků, a to na počest 20. narozenin ikonického náramku s přívěsky Pandora Moments.

V průběhu roku 2020 si společnost Pandora připomíná klíčový okamžik své historie a slaví 20 let, během nichž nadšené obdivovatelky této značky zachycovaly své příběhy pomocí ikonického náramku s přívěsky. Náramek s přívěsky Pandora Moments, proslavený po celém světě a milovaný sběrateli i sběratelkami jako způsob vyjádření svojí lásky a hodnot prostřednictvím šperků, byl poprvé uveden v roce 2000.

Každý měsíc v roce 2020 spatří světlo světa a bude znovu uveden jeden z 12 nejoblíbenějších přívěsků Pandora jako součást limitované edice přívěsků 2020, které jsou předurčeny k tomu, aby se ihned staly sběratelskými předměty.

Jeden přívěsek. Vesmír příběhů.

V červenci bylo uvedeno stříbrné prasátko, jeden z originálních přívěsků Pandory. Tento rozkošný přívěsek oblíbeného zvířátka, které se vyskytuje v mnoha pohádkách a příbězích pro děti, byl při svém prvním uvedení na trh bestsellerem. Možná proto, že dokáže vyvolat milé vzpomínky na příběhy z dětství nebo zosobňuje charakteristické vlastnosti prasátka – nezlomnost, odhodlání a nevinnost.

Oblíbený přívěsek, který je součástí tolika příběhů pro mnoho lidí po celém světě. Přívěsek Prasátko limitované edice 2020 ze stříbra Ag925/1000 bude uveden 20. července, a to pouze online a ve velmi omezeném počtu kusů. Každý přívěsek je označen puncem* ke 20 letům existence přívěsků Pandora na trhu a je dodáván s certifikátem, který připomíná toto slavné výročí. #Pandora20

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
345 x [13%]
Aperol spritz
237 x [9%]
Cuba Libre
252 x [10%]
Piňa Colada
239 x [9%]
Daiquiri
242 x [9%]
Margarita
342 x [13%]
Cosmopolitan
258 x [10%]
Mai-Tai
222 x [8%]
Whiskey sour
236 x [9%]
Pisco sour
245 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2618

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru