Soutěžte s originální chutí tyčinek Jsem Kokosová

Odhalte svým smyslům novou dimenzi chutí. Dopřejte si i vy jedinečnou chuť v podobě lahodných kokosových tyčinek od společnosti CHOCOLAND. Vybírat můžete z pěti originálních variant. Pro konzervativní z Vás jsou v nabídce samotná kokosové nebo kokosové s kakaem, pro náročnější mlsouny jsou připraveny tyčinky plněné vynikajícími krémy (arašídovým, kávovým nebo s příchutí vaječného likéru). Každá příchuť má svůj unikátní obal a na pultech obchodů je najdete pod obchodním názvem Jsem Kokosová.

Zjistěte, která příchuť u vás vyhraje.

Bude to samotný kokos nebo kokos s náplní? Ať tak či tak, smyslný kokos zahalí jazyk každého do harmonie exotických chutí. Kromě zaručené originální chuti dodají nové tyčinky Jsem Kokosová pocit, že se jejich konzument ocitl v tropickém ráji.

Hoďte alespoň na chvíli každodenní starosti za hlavu a užijte si svých pět minut. Jsem Kokosová oceníte nejen na výletech, ve škole nebo v práci, ale i při sportu, ale jsou také ideální variantou, pokud Vás honí mlsná.

Soutěžte nyní s filmem Casting na lásku o spoustu atraktivních cen na Facebooku Jsem jaká jsem.

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru