V Zahradě na niti pořídíte s rostlinným dekorem pohlednice i psací potřeby

Zahrada na niti, svatostánek všech urban jungle nadšenců sídlící ve Školské 7 nabízí kromě levitujících rostlin také pohlednice, přáníčka, psací potřeby a další důležité drobnosti s motivy květin. Vybavte se na začátek školního roku nebo pro vrcholící korespondenční sezónu. Zeleně přece není nikdy dost.

Prázdniny jsou v plném proudu a s nimi čas posílání nejrůznějších dopisů a pohlednic. Vždyť všichni víme, že potěší mnohem víc než SMS nebo e-mail. A jestli chcete potěšit dvojnásob, pošlete z dovolené všem zarytým pěstitelům pohlednici s motivem herbáře. Vybírat můžete ze 12 různých druhů rostlin, například pivoňku, mák, či konvalinku nebo si rovnou pořiďte celou sadu.

Sada herbářových pohlednic, zahradananiti.cz nebo ve Školské 7, 12 ks za 290 Kč nebo 1 ks za 30 Kč.

Kromě klasických pohlednic v Zahradě na niti najdete také přáníčka s motivem srdce ve čtyřech různých provedeních: Luční srdce, Ovocné srdce, Podzimní srdce nebo Srdce z růží. Není to tak dávno, co mnozí z nás zůstali odloučeni od těch, které milují. Naučilo nás to něco? Snad ano – nebát se dávat lásku najevo.

Přání srdce, zahradananiti.cz nebo ve Školské 7, 1 ks za 85 Kč.

Byli byste nejraději doma obklopeni rostlinami a neúprosný začátek nového školního roku či semestru vás spíše děsí? Tak to je pro vás jako dělaná kaktusová tužka. Nebojte, píše se s ní skvěle a žádné bodlinky na povrchu nemá, ale mnohé zvládne říct i za vás. Minimálně to, že máte rádi sukulenty.

Kaktusová tužka, zahradananiti.cz nebo ve Školské 7, 1 ks za 85 Kč.

A to nejlepší nakonec? Květinová washi páska, kterou si můžete ozdobit školní sešity, notebook nebo klidně zeď pracovny. Zkrášlí téměř cokoliv, jen ji nezkoušejte použít na souseda v lavici. Takovou moc zas nemá.

Květinová washi páska, zahradananiti.cz nebo ve Školské 7, 1 ks za 85 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
368 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
258 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2855

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru