Apple TV+ představuje dokumentární TV pořad „Long Way Up”

Apple TV+ tento týden představila první ukázku „Long Way Up,” nové motocyklové série dokumentárního TV pořadu, v hlavních rolích s Ewanem McGregorem a Charleyem Boormanem. Po více než 10 letech od jejich posledního motocyklového dobrodružství kolem světa se tak tito nejlepší přátelé opět vydávají na cestu. První tři epizody “Long Way Up” poběží v celosvětové premiéře na Apple TV+ v pátek 18. září a další epizody budou odvysílány následně každý týden.

13 000 mil za 100 dní, 16 hraničních přejezdů a 13 zemí, počínaje městem Ushuaia na vrcholku jižní Ameriky. Takový je road trip Ewana a Charleyho, kteří putují nádhernou a neprobádanou krajinou jižní a střední Ameriky, v jejich doposud nejnáročnější výpravě. Tentokrát vybaveni špičkovou technologií svých elektrických motocyklů Harley-Davidson LiveWire.

Nová série bude sledovat Ewana a Charleye na jejich cestě napříč Argentinou, Chile, Bolívií, Peru, Ekvádorem a dále přes Kolumbii, střední Ameriku a Mexiko.

Společnost Harley-Davidson je nadšená, že se objeví v “Long Way Up” s Ewanem McGregorem a Charleyem Boormanem. Model Harley-Davidson LiveWire™ je vzrušující elektrický motocykl, který posouvá hranice výkonu, technologií a designu ve světě jednostopých strojů. Motocykly Harley-Davidson LiveWire, které se objevují v nové sérii “Long Way Up”, vycházejí z klasického sériového modelu a upraveny byly tak, aby posunuly své možnosti až na samotné hranice, a byly využitelné právě pro tento TV seriál. Doplňme, že sériové modely Harley-Davidson LiveWire jsou k dispozici ve vybraných oficiálních dealerstvích značky po celém světě.

„Long Way Up“ je nová originální série, která navazuje na předchozí dobrodružství Ewana a Charleyho v „Long Way Round“ a „Long Way Down“.

Harley-Davidson
Společnost Harley-Davidson Motor Company již od roku 1903 plní sen o osobní svobodě díky inovativnímu přístupu k jednostopým dopravním prostředkům. Tato společnost nabízí stále širší škálu špičkových a nezaměnitelných motocyklů s bohatými možnostmi další customizace a posiluje zážitky z jízdy prostřednictvím akcí Harley-Davidson, výjimečné nabídky motocyklových dílů, příslušenství, oblečení a značkových doplňků. Přečtěte si další informace o tom, jak značka Harley-Davidson formuje novou generaci jezdců, na adrese www.harley-davidson.cz.

 

 

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
354 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
260 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
250 x [9%]
Margarita
350 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2696

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru