Tibetský rakytník je vitamínová bomba pro váš organismus!

Podpora imunity je důležitá nejen v období zvýšeného výskytu viróz, ale i tehdy, chceme-li svůj organismus podpořit a dodat mu důležitou energii. Osvědčeným způsobem, jak toho docílíme, je zaměřit se na stravu bohatou na důležité vitamíny a minerály. Vsaďme přitom na mocnou přírodu, která vybrané rostliny obdařila vším, co naše tělo potřebuje.

Mezi tyto výjimečné rostliny patří i rakytník, který pro jeho účinky na imunitní systém využívali už naši předci. Tato superpotravina je bohatá na vitamíny, ale i minerály, vlákninu, antioxidanty a další živiny rostlinného původu. Mezi jeho nejcennější složky patří vitamín C, A, E, F, D, K, B a rutin, ale i železo či hořčík.

Klinické studie potvrzují, že konzumace rakytníku podporuje srdeční činnost, krvetvorbu a cévní a oběhový systém. Zdravotních benefitů je však mnohem více – pomáhá také snižovat cholesterol a zajišťuje normální funkci metabolismu a zažívání, jehož správné fungování má na lidské zdraví velký vliv. Plody rakytníku se též využívají při prevenci a léčbě urologických potíží, ale i očních neduhů. A díky vysokému obsahu vitamínu C vás samozřejmě uchrání před zákeřnými viry.

Namísto rakytníku řešetlákového, který je u nás dobře znám, však zkuste vsadit na rakytník tibetský. Obsahuje totiž mnohem vyšší koncentraci prospěšných látek, především pak vitamínu C. Právě proto jeho plody využíváme pro náš vitaminový elixír Himalyo, 100 % rakytníkovou šťávu v certifikované bio kvalitě. Vyzrálé, ručně sbírané plody za studena lisujeme a šťávu z nich stačíme přímo do láhví. Jedině tak totiž dokážeme zachovat prospěšné živiny. Kromě šťávy naleznete v nabídce také 100% olej a sušený extrakt z plodů rakytníku tibetského.

Více informací dohledáte na: www.himalyo.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru