Chcete pánev na úrovni? Pak jedině Lamart Terracota LT1203

Pánev s poklicí z nové řady Lamart Terracota LT1203 se vyznačuje vysoce kvalitním nepřilnavým povrchem. Její vnitřní odolný povrch a silné dno zabraňují připalování. Elegantní soft rukojeť zase umožňuje snadnou manipulaci. Tato luxusní pánev s poklicí o praktickém průměru 28 cm se hodí do většiny domácností a využijete ji pro přípravu jídel na plynovém, elektrickém, sklokeramickém, a dokonce i na indukčním sporáku.

Doporučená cena je 669 Kč

Značka Lamart nabízí domácnostem i profesionálním kuchařům perfektní vybavení pro přípravu jídla v několika řadách, podle možností jejich rozpočtů, tak aby kvalitní vybavení bylo dostupné co nejširší skupině milovníků dobrého jídla.

Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného francouzského kuchařského profesionála, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie v úrodné oblastí Bretagne, na pobřeží Atlantského oceánu.

V České republice je tváří této značky známý kreativní šéfkuchař Dušan Stádník, specialista na českou a regionální gastronomii s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí i z Čech.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
366 x [13%]
Aperol spritz
257 x [9%]
Cuba Libre
269 x [9%]
Piňa Colada
257 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
359 x [13%]
Cosmopolitan
276 x [10%]
Mai-Tai
282 x [10%]
Whiskey sour
254 x [9%]
Pisco sour
265 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2845

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru