Hana Vágnerová nafotila úchvatný kalendář pro dobrou věc

Společnost LE & CO byla založena téměř před třiceti lety jako rodinný podnik a od svých prvopočátků myslí i na ty, kteří nutně potřebují pomoc druhých. Myšlenka provázat vše s každoroční edicí atraktivního charitativního kalendáře se ukázala jako skvělý nápad, který rozhodně neuniká pozornosti médií. Nebylo tomu jinak ani letos. Kráska z kalendáře, jedna z našich nejobsazovanějších hereček, Hana Vágnerová, kterou objektiv miluje, si focení opravdu užívala.

„Fotilo se mi skvěle. Byla jsem ráda, že jsem se mohla potkat s Romanem Šebrlem, protože každý den nepotkáte olympijského vítěze, se kterým můžete pracovat,“ prozradila herečka, milovnice fashion story. „Spousta kolegů to odmítá, snaží se tomu vyhnout, ale já obdobné příležitosti vítám. Vždycky jsem to brala jako zábavu i dnes to beru jako zábavu, ale hlavně jsem byla hrozně ráda, že to je projekt, který má smysl, že to není jenom o tom, že jsou z toho krásné fotky, ale že je to krásná charita,“ sdělila s nadšením  krásná žena z kalendáře pro rok 2019 při jeho křtu. Seznámila se s příběhy, které stojí na pozadí letošní pomoci společností LE & CO a kvitovala, tuto skvělou myšlenku. Z jednotlivých fotek kalendáře byla naprosto nadšená.

Dobrou věc přišel samozřejmě podpořit také Roman Šebrle, který byl společníkem Hany Vágnerové při letním cestovatelském focení. Eva Perkausová byla hlavní hrdinkou v loňském roce a letos se chopila mikrofonu a křest odmoderovala. Mezi hosty byla také, stále půvabná, exrosnička Radka Rosická s Romanou Jákl Vítovou a úřadující nejkrásnější muž roku Jiří Kmoníček.

Foto: LE & CO

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru