Domů Knihy

Dá se lidská bytost překalibrovat?

Autorka publikace Rekalibrace lidské bytosti Katie Shamaya vysvětlila, proč je kniha rozdělena do tří částí, jsou to prý tzv. svitky, které vznikaly postupně a neočekávaně, na základě aktuálního dění a převažujících témat v daném časovém úseku. „Dohromady tak tvoří skládačku informací z mnoha oblastí, které na sebe navazují, doplňují se a tvoří tak dokonale jeden celek. Kniha není ve skutečnosti pouhý výsledek 9 měsíců psaní. Je to celý můj život. Jsem to já,“ přibližuje autorka na svém blogu úvod ke své knize.

Sama autorka si během posledních let čím dál více uvědomovala důležitost stravy jakožto zásadního faktoru ovlivňujícího zdraví a kvalitu života. Poté se přidal pohyb, otužování a v posledních dvou letech se zabývala oblastí spánku a světelnou hygienou. Zprvu roztříštěná pozornost k mnoha tématům, která spolu zdánlivě nesouvisí se zrodila v komplexní pohled na lidský život. Tato témata byla doplněna prací s emocemi, psychikou a energetikou člověka.

Kniha je tedy souhrnem uplynulých 6 let a nastřádaných poznatků. „Velmi mě naplňuje sdílení střípků ze svého života, protože to zároveň může pomoct někomu dalšímu získat nadhled nad svou aktuální situací. Témata obsažená v knize zároveň nabízejí možnosti, jak se znovu propojit s přírodou a se zemí, od které jsme se tolik odvrátili stylem života v posledních letech. Věřím, že obnovení tohoto spojení, respektování přírody a jejích zákonitostí a vážení si darů, které nám poskytuje, je jedinou cestou k zachování našeho zdraví a lepší budoucnosti.“ říká o své knize Katie.

Chcete si zasoutěžit o Rekalibraci lidské bytosti, pak odpovězte na soutěžní otázku: Kolikátá v pořadí je kniha Rekalibrace lidské bytosti autorky Katie Shamaya?

  1. a) druhá
  2. b) třetí
  3. c) čtvrtá

Odpovědi zasílejte na adresu: redakce@jomagazin.cz

 

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
345 x [13%]
Aperol spritz
237 x [9%]
Cuba Libre
252 x [10%]
Piňa Colada
239 x [9%]
Daiquiri
242 x [9%]
Margarita
342 x [13%]
Cosmopolitan
257 x [10%]
Mai-Tai
222 x [8%]
Whiskey sour
236 x [9%]
Pisco sour
245 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2617

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru