Björk & Berries: EKO-luxusní péče o pleť

Rozjasňovač Dewy Stix Balm dokáže prozářit pleť a podtrhnout přirozenou krásu vašeho obličeje. Stačí jej jen správně nanést. Poradíme vám, jak na to. Nebojte se, není to nic složitého.

Tip č. 1

Před použitím rozjasňovače naneste korektor a podkladovou bázi tak, jak jste zvyklí. Kvalitní základ totiž sjednotí a vyhladí pleť, což usnadní následnou aplikaci rozjasňovače i dalšího make-upu. Dewy Stix Balm je ale možné nanášet i na nenalíčenou pokožku.

Tip č. 2

Zvýrazněte lícní kosti. Začněte rozjasňovač nanášet v oblasti spánků a opisujte lícní kost až k jejímu vrcholu. Díky tomu, že Dewy Stix Balm je rozjasňovač v tyčince, je jeho aplikace velmi snadná.

Tip č. 3

Pro oslnivý pohled naneste drobné množství rozjasňovače na oči. Začněte u vnitřních koutků a Dewy Stix Balm roztírejte do ztracena jak na horní tak i na spodní víčko.

Tip č. 4

Rozjasňovač dokáže podtrhnout i přirozenou krásu vašich úst. Aplikujte jej nad horní ret s tím, že začnete nanášet uprostřed, kde bude intenzita rozjasňovače nejsilnější a směrem ke koutkům bude ubývat.

Tip č. 5

Aby byl váš makeup skutečně dokonalý, naneste velmi malé množství rozjasňovače také na špičku nosu, na vrchol brady a doprostřed čela - konkrétně začněte s aplikací u vlasů a pokračujte směrem dolů až ke kořeni nosu.

Ciaté Dewy Stix Balm Highlighter

Rozjasňující balzám v tyčince má nelepivé gelové složení, díky němuž zanechá pleť svěže zářivou bez toho, aby ji zatížil nepřirozeným leskem. Dovolte své bezprostřední kráse, aby vynikla.

Ciaté Dewy Stix Balm Highlighter je k dispozici ve třech barevných odstínech:

Glow - jemný duhový odstín pro nenápadný šarm

Gleam - zlatě perleťový odstín pro nebeský půvab

Luster - růžovo zlatý odstín pro přirozenou eleganci

Doporučená cena: 669 Kč

Výhradně k zakoupení ve vybraných prodejnách Douglas a na www.douglas.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
347 x [13%]
Aperol spritz
240 x [9%]
Cuba Libre
254 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
245 x [9%]
Margarita
344 x [13%]
Cosmopolitan
261 x [10%]
Mai-Tai
225 x [9%]
Whiskey sour
238 x [9%]
Pisco sour
248 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2643

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru