Grown Alchemist Detox Kit: definitivně ochrání pleť před škodlivými vlivy okolního prostředí

Změny počasí, městské znečištění nebo také každodenní stres a nezdravý životní styl.
To jsou faktory, které se nepříznivě podepisují na pleti obličeje i celého těla, ať už v podobě akné, ucpaných pórů nebo třeba předčasných známek stárnutí. Grown Alchemist Detox Kit byl speciálně vyvinut k tomu, aby kůži ochránil před volnými radikály, regeneroval poškozené oblasti a zanechal ji přirozeně svěží, silnou a mladistvou.

Naše tělo zcela přirozeně bojuje s čímkoli, co považuje za cizí nebo dokonce toxické. Tato obranná reakce vytváří volné radikály, o kterých dobře víme, že výrazně přispívají k procesu stárnutí. Mnoho syntetických ingrediencí, obsažených v běžných kosmetických přípravcích, tak navzdory prohlášení, že zpomalují proces stárnutí, způsobují naprostý opak. Vzhledem k tomu, že veškeré aktivní složky produktů Grown Alchemist jsou přírodní, k žádné obranné reakci při jejich aplikaci na pleti nedochází. Produkty jsou navíc zcela kompatibilní s biologií člověka, a tudíž mají přesně takový efekt, jaký se od nich očekává.

Grown Alchemist Detox Kit je limitovaná edice čtyř produktů, jež byly vyvinuty speciálně pro znovunalezení přirozeně zářivé pleti obličeje a těla. Veškeré výrobky jsou postaveny na důkladně prozkoumaných a pečlivě otestovaných přírodních extraktech za využití posledních technologických poznatků. Tyto výjimečné složky pomocí neuro-peptidů, tetra-peptidů, tokotrienolů a hygroskopických látek doslova komunikují s buňkami pleti a aktivují v nich přirozenou krásu bez akné, předčasných vrásek a jiných rušivých elementů.

Grown Alchemist DEEP CLEANSING FACIAL MASQUE

Jílová maska s obsahem výtažků z pšeničných klíčků, ginkgo biloba a brusinek, která proniká hluboko do pórů a byla vyvinuta speciálně k tomu, aby pleť zbavila škodlivých toxinů. Po jejím použití zůstává pleť nejen čistá, ale také výrazně pevnější, revitalizovaná, hebká a přirozeně projasněná.

Použití: Na suchou a nenalíčenou pleť naneste silnou vrstvu masky a nechte působit po dobu 10–15 minut a poté opláchněte. Po použití je pleť připravena na hydrataci. Masku je vhodné používat 1-2x týdně. Produkt je vhodný pro všechny typy pleti.

Grown Alchemist DETOX TONER

Jemné pleťové tonikum s extraktem z rozchodnice růžové. Přípravek odstraňuje
z pleti toxiny a nečistoty, zároveň pomáhá regenerovat poškozené buňky, čímž zpomaluje proces stárnutí a také pleť hydratuje.

Použití: Po vyčištění pleti nastříkejte jemnou mlhu na obličej, krk i dekolt, dokud není pokožka zcela navlhčená. Poté jemným vklepáním vmasírujte do pleti a nechte vstřebat. Používejte každý den ráno a večer.

Grown Alchemist DETOX SERUM

Bezolejové sérum založené na patentovaném komplexu Antioxidant+3. Díky své lehké konzistenci se snadno a rychle vstřebává do pleti, odstraňuje toxiny z hloubky pórů, čímž zpomaluje proces stárnutí. Po použití detoxikačního séra zůstává pleť hydratovaná a přirozeně svěží.

Použití: Po aplikaci detoxikačního tonika rozetřete asi 2–3 kapky séra v dlaních a nanášejte jemnými krouživými pohyby na pleť. Pro maximální účinek aplikujte ráno i večer na obličej, krk a dekolt.

Grown Alchemist DETOX BATH SALTS

Přípravek založený na himalájské soli, krystalech magnézia a přírodních extraktech. Sůl byla speciálně vyvinuta k odstranění toxinů z pokožky. Zároveň snižuje zánětlivé procesy, ke kterým může docházet v důsledku poškození kůže, snižuje napětí svalů a v neposlední řadě zanechává kůži optimálně hydratovanou, vláčnou a mladistvě svěží.

Použití: Nasypte přiměřené množství soli do koupele a užijte si její jedinečné relaxační účinky.

Doporučená prodejní cena celého setu: 2320 Kč.

Grown Alchemist Detox Kit je k dispozici exkluzivně na www.douglas.cz.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru