Čas dýní: Dýňové kernotto

Podzim je kromě jiného čas dýní a PROBIO přináší inspiraci v podobě netradičního dýňového kernotta.

Doba přípravy: cca 45 minut

Množství: 4 porce

Ingredience:

  • 3 lžíce olej slunečnicový na pečení a smažení BIOLINIE
  • 1 ks cibule
  • 250 g kroupy špaldové (kernotto) BIO PROBIO
  • 1 kostka bujón zeleninový - kostky BIO PROBIO
  • 1 ks dýně Hokaido
  • 1 lžička šalvěj SONNENTOR
  • 1 plátek máslo
  • dle chuti parmazán

Postup:

  1. Na oleji zpěňte cibuli, přidejte špaldové kroupy a 2 minuty restujte.
  2. Do směsi přidejte 500 ml zeleninového vývaru, na kostičky nakrájenou dýni, hrst čerstvé nasekané šalvěje, nebo lžičku sušené. Vařte na mírném ohni asi 30 minut, dokud nejsou špaldové kroupy i dýně měkké.
  3. Na závěr přidejte plátek másla a dochuťte parmazánem.
Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
156 x [10%]
Hospoda/hostinec
144 x [9%]
Pivnice
160 x [11%]
Vinárna
140 x [9%]
Kavárna
161 x [11%]
Čajovna
144 x [9%]
Bar
158 x [10%]
Bistro
152 x [10%]
Rychlé občerstvení
158 x [10%]
Cukrárna
143 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1516

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru