Čas dýní: Dýňové kernotto

Podzim je kromě jiného čas dýní a PROBIO přináší inspiraci v podobě netradičního dýňového kernotta.

Doba přípravy: cca 45 minut

Množství: 4 porce

Ingredience:

  • 3 lžíce olej slunečnicový na pečení a smažení BIOLINIE
  • 1 ks cibule
  • 250 g kroupy špaldové (kernotto) BIO PROBIO
  • 1 kostka bujón zeleninový - kostky BIO PROBIO
  • 1 ks dýně Hokaido
  • 1 lžička šalvěj SONNENTOR
  • 1 plátek máslo
  • dle chuti parmazán

Postup:

  1. Na oleji zpěňte cibuli, přidejte špaldové kroupy a 2 minuty restujte.
  2. Do směsi přidejte 500 ml zeleninového vývaru, na kostičky nakrájenou dýni, hrst čerstvé nasekané šalvěje, nebo lžičku sušené. Vařte na mírném ohni asi 30 minut, dokud nejsou špaldové kroupy i dýně měkké.
  3. Na závěr přidejte plátek másla a dochuťte parmazánem.
Dárky z Levandulového údolí

Dárky z Levandulového údolí

Absolut vodka - limitovaná edice Andy Warhol

Prací papírky

Anketa

Jakou pohádku či vánoční film si nenecháte utéct?

Tři oříšky pro Popelku
52 x [11%]
Anděl Páně
37 x [8%]
Lotrando a Zubejda
41 x [8%]
Alenka v říši divů
140 x [29%]
Grinch
40 x [8%]
Princ a Večernice
37 x [8%]
Coco
36 x [7%]
Princezna zakletá v čase
35 x [7%]
Alois Nebel
34 x [7%]
Zloba – Královna černé magie
36 x [7%]

Celkem hlasovalo : 488

BLOG/ČEK

„Povrchní lidé mají v sobě nebezpečný nástroj v podobě své povrchnosti. Pokud křehký člověk s nimi vstoupí do hlubokého přátelství, může být velmi vážně (až smrtelně) zraněn, pokud je odvržen, když už ho nepotřebují…“ 

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru