THE PERFECT GIN&TONIC®: Umění servírování v jednom momentu

Oficiálním drinkem dvaadvacátého Designbloku, největšího tuzemského festivalu designu a módy, bude letos britský gin Tanqueray. Jeho kvality návštěvníci ocení od 7. do 11. října 2020 v unikátním historickém prostoru kláštera Svatého Gabriela, kde se stane součástí umělecké instalace.

Moment hybnosti 

Drink vám připraví hned několik barmanů u servírovacího „běžícího pásu“ Tanqueray Momentum. Označení Momentum neboli „moment hybnosti“ vyjadřuje nejen rotaci stroje, ale i perfektní navazující spolupráci barmanů při tvorbě drinku. Pohyb stroje k návštěvníkům dopraví hotové Perfect Gin&Tonic drinky poté, co se při procesu pásové výroby postará každý jeden z barmanů o exaktní provedení jedné fáze přípravy koktejlu. Umělecká instalace si tak pohraje s kontrastem masové výroby, při které vznikne něco jedinečného. Pojízdný bar Tanqueray tak není barem v klasické podobě, ale především designovou instalací, která technicky dokáže obsloužit velké množství lidí a zároveň kulturně potěšit.

Prostě „perfect“ v každém ohledu
O tom, že je umění se špičkovými destiláty pevně spjaté, není pochyb. Tanqueray je jediným ginem používaným v nejprestižnější barmanské soutěži světa, World Class Competition.. Podstata dokonalosti samotného koktejlu The Perfect Gin&Tonic® tkví nejen ve správné volbě kvalitních surovin, ale také v dodržení několika pravidel při jeho přípravě. Dbá se na kvalitu a množství ledu, přesný poměr jednotlivých složek i na správné zdobení limetou v tzv. balonové sklenici „copa glass“. Spojení ginu Tanqueray London Dry, který je výsledkem čtyřnásobné destilace a jehož receptura zahrnuje právěčtyři rostlinné ingredience, na kterých London Dry gin v 18. století vznikl: jalovec, koriandr, andělika a lékořice – a průkopníka super-prémiových toniků, anglické značky Fever-Tree je pak doslova uměním správné mixologie!

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
59 x [12%]
Věrnost
50 x [10%]
Velkorysost
50 x [10%]
Laskavost
47 x [9%]
Spolehlivost
50 x [10%]
Zásadovost
51 x [10%]
Poctivost
50 x [10%]
Dostatek pozornosti
57 x [11%]
Sebedůvěra
48 x [9%]
Smysl pro humor
48 x [9%]

Celkem hlasovalo : 510

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru