Adventní kalendáře od Mixit jsou pro všechny

Mixit jako každý rok připravil adventní kalendáře nacpané dobrotami, které milují děti i dospělí. Spolu s nimi představuje mikulášskou nadílku. Ta nově myslí i na ty, kdo letos místo bobříků a bludišťáků sbírali spíš důtky a napomenutí. Místo uhlí na ně čekají Uhlíkové ořechy, které od opravdového uhlí rozeznají až po kousnutí, a křupavé Čertovské nadělení.

Mixit rozhodně nemá v plánu nabádat nikoho ke zlobení. Ale protože celý rok byl tak trochu naruby, rozhodli se připravit odměnu pro všechny i zlobivce a neposluchy. A tak vznikly Uhlíkové ořechy - tubus plný uhlí, alespoň tedy na první pohled. Když se do toho uhlíku zakousnete, zjistíte, že chutná po hořké čokoládě, mandlích a lískáčích. Takové uhlí budou ti hodní závidět!

Uhlíkové ořechy, 240 g, 219 Kč, Složení: Mandle v hořké čokoládě s černým prachem, lískové ořechy v hořké čokoládě s černým prachem.

A kousky uhlí, tedy ehmm, oříšků, najdete i v Čertovském nadělení, kde kromě nich ochutnáte i další oříšky a sušené ovoce. Protože citrusy a exotické ovoce do mikulášské nadílky patřívalo také.

Čertovské nadělení, 400 g, 229 Kč, Složení: Mandle v hořké čokoládě s černým prachem, lísková jádra v hořké čokoládě s černým prachem, plátky banánu obalené v medu, vlašská jádra v hořké čokoládě a skořici, plátky kokosu, mandle (celé), vlašské ořechy – jádra půlená, arašídy.

Mixit ale klasicky myslí i na ty hodné a poslušné. Mikulášské nadělení už je každoroční evergreen a ani letos nebude tahle směs ořechů, čokolády a sušeného ovoce chybět. 

Mikulášské nadělení, 400 g, 209 Kč, Složení: Sušené datle, medový banán, sušené fíky, pražené arašídy, klikva (brusinka kanadská), kešu, mandle, vlašské ořechy, sušený physalis, para ořechy.

A stejně tak bude v nabídce i tradiční maxi adventní kalendář. Protože čekání na Ježíška by si měli osladit malí i velcí. Odměny z adventního kalendáře totiž chutnají všem a každý prosinec slouží jako rychlá svačinka do školy i do práce. A nebojte, budou vám chutnat i doma. V adventním kalendáři se ukrývá mix pytlíčků s oříšky a lyofilizovaným ovocem, různé příchutě Mixitek i lahodných minimixitel. Kdo by nechtěl mít až do Vánoc o sladké svačinky postaráno?

Mixit adventní kalendář, 999 Kč, Složení: to se dozvíte každý prosincový den

Mixit, který letos oslavil 10 let a významně se zapojil třeba do sbírky Energii lékařům a vůbec přispěl statisíci korun zdravotníkům, připravil své speciální mikulášské dobroty tak, aby si mohli pochutnat úplně všichni. Čert ví, že si je letos obzvláště zasloužíme!

Všechny popisované produkty budou v nabídce od konce října.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru