Jídlo chudých zažívá renesanci jako superpotravina

Pokud zrovna nemáte moc času na náročnější pohankový recept, spěcháte do práce nebo chystáte děti do školy, jistě přivítáte nové rychlé směsi od PROBIO. Jednou z nich je slovanská pohanka, obsahující šetrně loupané pohankové kroupy, sušenou zeleninu, koření, bylinky a pravé hříbky. K chuťově perfektně vyvážené směsi stačí přidat už jen vodu, lžičku oleje a vařit 20 minut. Podávat ji můžete s nejrůznější kvašenou zeleninou, červenou řepou, cibulkami nebo okurkami ve sladkokyselém nálevu.

A o není všechno. Nové krabičky od PROBIO totiž přímo vybízejí ke hře. Najdete na nich vždy 2 dílky pexesa, které představuje některou ze součástí naší přírody. Zde je to původní odrůda jeřábu – moravského sladkoplodého. Nové krabičky jsou součástí dlouhodobého konceptu PROBIO usilujícího o maximální využití obalového materiálu a minimalizaci odpadu.

Výrobky PROBIO najdete na e-shopu, u kvalitních prodejců biopotravin nebo velkých rozvážkových služeb.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
87 x [11%]
Věrnost
73 x [10%]
Velkorysost
75 x [10%]
Laskavost
71 x [9%]
Spolehlivost
75 x [10%]
Zásadovost
74 x [10%]
Poctivost
75 x [10%]
Dostatek pozornosti
89 x [12%]
Sebedůvěra
72 x [9%]
Smysl pro humor
70 x [9%]

Celkem hlasovalo : 761

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru