Na podzim pokožka touží po vitaminových koktejlech

Na podzim se všichni snažíme posílit přirozeně svou imunitu, protože neustálé změny počasí s sebou přináší nejrůznější rizika. Ve dnech, kdy prší máme strach z nachlazení a také víme, že trpí naše pleť. V tento čas není snad nic lepšího než si uvařit šálek vašeho oblíbeného čaje a provonět domov skořicí a vůní pomeranče a nenechat na sebe padnout podzimní splín a ponořit se do šedivého podzimního počasí.

Stejně jako se snažíme vyživovat tělo zevnitř, stejně tak důležité je nezapomínat ani na zevnějšek. Když už je kolem vše šedivé, vy můžete být tím, kdo bude zářit. Přinášíme vám tedy výběr těch největších novinek, které právě můžete zakoupit v drogeriích. Kosmetické produkty jsou bohaté na vitamíny, proteiny a další ingredience, které vaši pokožku vyživí a ochrání před vnějšími vlivy.

Astrid Vitamin C

Vitamin C je obecně známý pro své účinné antioxidační, ochranné, regenerační a revitalizační účinky. Je proto nejlepší odpovědí na potřeby péče o vaši pleť. Tuto účinnou a zároveň okamžitou péči vám poskytne denní krém ASTRID VITAMIN C, bohatý na vitamin C, který rovněž posiluje produkci kolagenu a zvyšuje rovnoměrný tón a jas pleti. V krému obsažený vitamin B3 pomáhá obnovovat povrch pleti, aby byla rozzářená bez ohledu na to, jestli se cítíte unaveně.

Cena: 149,90 Kč/ 50 ml

Vyživující tělové mléko se vzácnými oleji od Indulony

Dopřejte celé pokožce vašeho těla luxusní péči pomocí vzácných olejů a přírodních výtažků. Ty nabízí produkty ze zcela nové řady tělových mlék od léty prověřené kosmetické značky Indulona. Tělové mléko je obohaceno o unikátní kombinaci arganového, makadamového a mandlového oleje. Tyto vzácné oleje, bohaté na antioxidanty, vitaminy a další živiny, poskytují pokožce hloubkovou hydrataci a výživu. Mléko s hedvábnou texturou zlepšuje pružnost pokožky a zanechává ji jemnou a omlazenou.

Cena: 129,90 Kč/ 400 ml

Perlové sérum bioten Hyaluronic GOLD

Ať už ráno nebo večer, nezapomeňte svou pleť dobře připravit, abyste zabránili ztrátě vlhkosti a mohli s pomocí vitaminu B3 udržet zdravou hladinu hydratace. Toto unikátní perlové sérum s 93 % ingrediencí přírodního původu zlepšuje texturu pleti a redukuje viditelné vrásky. Vaše pleť bude také vypnutá, plnější a se sjednoceným tónem díky obsahu kyseliny hyaluronové a fermentovaného rýžového extraktu.

Cena: 299,00 Kč/ 30 ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
364 x [13%]
Aperol spritz
255 x [9%]
Cuba Libre
268 x [9%]
Piňa Colada
255 x [9%]
Daiquiri
259 x [9%]
Margarita
358 x [13%]
Cosmopolitan
275 x [10%]
Mai-Tai
281 x [10%]
Whiskey sour
252 x [9%]
Pisco sour
263 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2830

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru