Tak trochu malinová vzpomínka na léto

Podzim je tady a nejsou to veselé časy, ale pojďme zavzpomínat na léto plné slunce, chutí a barev. Značka SodaStream, specialista na domácí výrobu perlivé vody, přichází na trh s limitovanou edicí lahví SodaStream Jet Love Raspberry s malinovým motivem, které vám v sychravých podzimních dnech zvednou náladu.

Opakovaně plnitelné lahve SodaStream Jet Love Raspberry jsou určeny pro perlivou vodu připravenou ve výrobnících SodaStream. Mají pevné bílé plastové dno a víčko, tělo lahve je čiré s černo-růžovou kresbou malinového stonku, rozkutálených malin a hravým nápisem „love raspberry“. Tato limitovaná edice k dostání na českém trhu v omezeném počtu pouze 2000 ks.

Balení obsahuje dvě lahve o objemu 1 litr, které jsou vyrobené z plastu bez BPA a jsou opatřené hermetickým víčkem, díky němuž nápoj vydrží dlouhodobě naperlený. Hrdlo lahví je dostatečně široké, aby pro dochucení nápoje umožnilo snadné vložení kousků ovoce, zeleniny či bylinek.

Opakovaně plnitelné lahve umožňují mít oblíbený nápoj v podobě čerstvé perlivé vody vždy u sebe, ať už jste doma, ve škole, v kanceláři nebo na cestách. Nahradí nevzhledné jednorázové PET lahve a pomáhají také šetřit přírodu, náklady domácnosti a námahu s nošením těžkých balíků balených vod. 

Lahve SodaStream JET jsou určeny pro modely výrobníku perlivé vody SodaStream Play, Source, Genesis, Fizz, Dynamo, Pure, Spirit, Revolution, Power a také JET.

Cena limitované edice sady lahví Jet Love Raspberry je 299,- Kč.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
182 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1856

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru