Domů Knihy

Louise Jensenová: Sestra

Od smrti nejlepší kamarádky Charlie musí Grace pořád myslet na její poslední slova: „Grace, udělala jsem něco strašného. Snad mi odpustíš…“ Rozhodne se vyzvednout a otevřít schránku, kterou spolu coby patnáctileté dívky zakopaly v lese. Brzy začne být jasné, že je toho hodně, co o své nejlepší přítelkyni nevěděla. Třeba jak silně toužila po setkání s otcem, kterého nikdy nepoznala. Grace začne po Charliině otci pátrat na vlastní pěst a objeví Annu, dívku, která o sobě tvrdí, že je Charliina nevlastní sestra. Anna jako by zaplnila prázdné místo po Charlie a po čase začne s Grace a jejím přítelem Danem dokonce bydlet. Jenže něco není v pořádku. Dan se chová divně, Grace se začnou ztrácet věci, má pocit, že ji někdo sleduje, kdosi proti ní vede štvavou kampaň, kvůli níž dočasně přijde o místo… Je možné, že si to všechno jen namlouvá, nebo se přiblížila pravdě o Charlie a Anně a teď se ocitla v hrozném nebezpečí?

Knihu napsala Lousie Jensenová, která je autorkou milionu výtisků svých celosvětově známých psychologických thrillerů The Sister, The Gift, The Surrogate a The Date. Její romány byly vydány na 24 místech po celém světě a objevily se i na listu bestsellerů v USA Today a Wall Street Journal. V češtině zatím vyšla pouze její prvotina – Sestra.
Kniha Sestra vychází také jako audiokniha, kterou podle stejnojmenného thrilleru namluvila Ivana Milbachová.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
353 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
259 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
250 x [9%]
Margarita
349 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2693

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru