Dobrá čokoládová poleva nesmí při vánočním pečení chybět!

Upéct skvělé vánoční cukroví vyžaduje dobrou přípravu a také hodně lásky. Záleží však i na kvalitě vybraných surovin, správném odměření použitých surovin i druhu trouby, ve které se pečou.

Ať již připravujeme vánoční cukroví pečené nebo nepečené, nikdy se neobejdeme bez kvalitního těsta a kvalitní a chutné polevy. A proto na vánoční trh přináší český výrobce s dlouhodobou tradicí, právě polotovarů ve formě polev a náplní všeho druhu, novinku Dobrou polevu i pro domácí použití, a to ve formě tabulkových polev Mléčné a Extra tmavé 100 g. Polevy jsou vyráběné s maximální péčí a z nejkvalitnějších surovin. Dobrá poleva CHOCOLAND dodá vašemu cukroví tu správnou chuť, vůni a vzhled.

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
60 x [12%]
Věrnost
50 x [10%]
Velkorysost
52 x [10%]
Laskavost
48 x [9%]
Spolehlivost
52 x [10%]
Zásadovost
51 x [10%]
Poctivost
51 x [10%]
Dostatek pozornosti
59 x [11%]
Sebedůvěra
48 x [9%]
Smysl pro humor
48 x [9%]

Celkem hlasovalo : 519

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru