Dobrá čokoládová poleva nesmí při vánočním pečení chybět!

Upéct skvělé vánoční cukroví vyžaduje dobrou přípravu a také hodně lásky. Záleží však i na kvalitě vybraných surovin, správném odměření použitých surovin i druhu trouby, ve které se pečou.

Ať již připravujeme vánoční cukroví pečené nebo nepečené, nikdy se neobejdeme bez kvalitního těsta a kvalitní a chutné polevy. A proto na vánoční trh přináší český výrobce s dlouhodobou tradicí, právě polotovarů ve formě polev a náplní všeho druhu, novinku Dobrou polevu i pro domácí použití, a to ve formě tabulkových polev Mléčné a Extra tmavé 100 g. Polevy jsou vyráběné s maximální péčí a z nejkvalitnějších surovin. Dobrá poleva CHOCOLAND dodá vašemu cukroví tu správnou chuť, vůni a vzhled.

PURE fest

Písecký víkend módy a designu

Ubytování v Maringotce u BIO Levandulových polí

Prací papírky

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
14 x [10%]
Josefína Bakošová
13 x [10%]
Dominik Navrátil
19 x [14%]
Machač
13 x [10%]
Iveta Řádková
12 x [9%]
Lucie Marim
13 x [10%]
Luděk Šmehlík
13 x [10%]
Klára Nademlýnská
12 x [9%]
Beáta Rajská
13 x [10%]
Miroslav Michael Knot
14 x [10%]

Celkem hlasovalo : 136

BLOG/ČEK

„Povrchní lidé mají v sobě nebezpečný nástroj v podobě své povrchnosti. Pokud křehký člověk s nimi vstoupí do hlubokého přátelství, může být velmi vážně (až smrtelně) zraněn, pokud je odvržen, když už ho nepotřebují…“ 

Lenka Žáčková

POČASÍ
JDI nahoru