W Restaurant u vás doma - luxusní gastro zážitek se špičkovým servisem rozvozu

Události posledních dnů nám všem znovu změnily plány. Přesto nebo právě proto bychom neměli rezignovat na způsob života, který máme tak rádi. Udělejte si radost a zažeňte černé myšlenky skvělým obědem nebo luxusní večeří! My Vám je připravíme a krásně naservírované dovezeme až k Vám domů.

Události posledních dnů nám všem znovu změnily plány. Přesto nebo právě proto bychom neměli rezignovat na způsob života, který máme tak rádi. Naštěstí možnosti tu stále jsou. Udělejte si radost a zažeňte černé myšlenky skvělým obědem nebo luxusní večeří! Dovezeme Vám vybrané menu dle Vašich představ. Vyberte si z naší bohaté nabídky v pohodlí domova, prostřete stůl a vychutnejte si ty nejlepší chutě. Naše středomořská kuchyně je plná barev, vůně koření a netradičních chutí. Dopřejte si navíc i vynikající víno plné izraelského slunce nebo sklenku luxusní jantarové whisky.

Využijte náš prvotřídní servis a dopřejte si doma gastronomický zážitek. Díky rozvozu vlastními silami si naše steaky, ryby i další pokrmy z grilu zachovávají skvělou chuť i charakteristické vlastnosti.

Váš „W“ Restaurant

www.wrestaurant.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
347 x [13%]
Aperol spritz
240 x [9%]
Cuba Libre
254 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
245 x [9%]
Margarita
344 x [13%]
Cosmopolitan
261 x [10%]
Mai-Tai
225 x [9%]
Whiskey sour
238 x [9%]
Pisco sour
248 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2643

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru