Buďte přirozená! Se značkou Talabaya se vám to podaří v každé sezoně!

Moderní minimalismus, nadčasovost, tradice, to vše dokáže návrhářka Mirka Talavašková skvěle podtrhnout trendem současnosti, kterým je modest fashion. Nejnovější její kolekce uspokojuje nejen duchovní a specifické stylistické požadavky, ale i osobní preference mnoha žen.

Mirka Talavašková pod svojí značkou Talabaya skvěle interpretuje výraz „skromný“ napříč kulturami. Její elegantní oblečení inspirované nejen orientem, ale i evropskou kulturou má v sobě nový rozměr, a to je osobitost. Velký důraz klade na přizpůsobivost oděvu pro jakékoli prostředí, snadnou kombinovatelnost a lehkou nositelnost s grácií.

KOLEKCE PODZIM-ZIMA 2020 značky Talabaya dává oproti letním měsícům před barvami přednost struktuře a vzoru materiálu. Inspirace klasickými a jednoduchými tvary přináší komfortní kousky vhodné pro každou moderní ženu, která si chce zachovat svou osobitost. Mirka, která v Dubaji na prestižním Retail summitu získala za svou práci ocenění, se za odměnu vydala do Portugalska na veletrh materiálů Modtissimo. A tady se zamilovala hned do dvou španělských firem, jejichž látky se rozhodla zakomponovat i do své nové kolekce. Kromě těch španělských zařadila i materiály od místních dodavatelů, a tak vás v chladnějších měsících roku bude provázet dokonce i krajka či český brokát.

Více informací:  www.talabaya.com

Foto: Lukáš Dvořák

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
366 x [13%]
Aperol spritz
257 x [9%]
Cuba Libre
269 x [9%]
Piňa Colada
257 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
359 x [13%]
Cosmopolitan
276 x [10%]
Mai-Tai
282 x [10%]
Whiskey sour
254 x [9%]
Pisco sour
265 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2845

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru