Voňavý mix i dárkový set od Mixit je sázka na jistotu!

Letošní rok probíhá naprosto odlišně od všech předchozích let. Jaké však budou Vánoce? Vánoce, nikdo ještě netušíme... Mixit však slibuje, že oblíbený vonící Vánoční mix pod stromečkem najdete. Směs, která se prakticky nezměněná prodává už deset let a stále voní badyánem, skořicí a hřebíčkem, už je totiž v prodeji. Stejně jako v minulých letech si můžete pořídit i celý Vánoční set v dárkovém balení a další lahůdky, které najdete všechny pohromadě na www.mixit.cz/vanoce.

Hlavně to zdraví, přeje Mixit a spouští prodej svého Vánočního mixu, který představuje nejúspěšnější produkt v historii firmy. Jak je takový zájem o Vánoční mix možný? Zaprvé, mix každý rok mění obal a objevuje se v novém lákavém vánočním tubusu, zadruhé a především, chutná prostě jako Vánoce. Mix je plný vánočních ingrediencí (oříšky, jablka, pomeranč, klikva a troška čokolády), je sladký jako med a hlavně voní jako… No jako Vánoce! Za to může směs skořice, hřebíčku a badyánu.

Vánoční mix, 650 g, zakoupíte na mixit.cz za 225 Kč, složení: ovesné lupínky křupavé, vlákninové nudličky, sušená klikva 12 %, jádra vlašských ořechů, jádra mandlí, sušená jablka, kukuřičné lupínky v mléčné a bílé čokoládě, lyofilizovaný pomeranč, směs koření (skořice, badyán, hřebíček), rýžová mouka.

Z vánoční varianty se mohou radovat i všichni, kdo si po ránu potrpí na teplou kaši do bříška. V letošní Vánoční kaši najdete jemný jáhlový základ, čokoládu s karamelem, mrazem sušený pomeranč, vlašské ořechy, jablíčka a navrch i špetku vánočního koření. S takovou snídaní bude každé ráno jako První svátek vánoční.

Vánoční kaše, 270 g, zakoupíte na mixit.cz za 149 Kč, složení: jáhly, jádra vlašských ořechů 15,7 %, sušená jablka, sušené odtučněné mléko, čokoláda s karamelem, lyofilizovaný pomeranč, karamelový prášek, směs koření (skořice, badyán, hřebíček).

Ani letos vás Mixit nenechá ve štychu s velkými dárky a oblíbený dárkový Vánoční set už pěchuje Vánočním mixem, Mikulášským nadělením (mixem oříšků a sušeného ovoce), Vánoční Mixitkou a miskou s andělíčky plus lžičkou. Na mixit.cz celý set zakoupíte za 749 Kč.

A to není zdaleka všechno. V letošní vánoční edici jsou ještě tyčinky, uhlíkové ořechy a spousta dalšího zobání. Všechny pohromadě najdete na www.mixit.cz/vanoce.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
368 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
258 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2855

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru