Stylová kolekce legendární značky obuvi podzim/zima 2020 přináší nové barvy i komfort

Značka bot SOREL je dnes už legendou. Inspiraci čerpá z mnohaletých zkušeností s vytvářením univerzální funkční zimní obuvi. Vyniká kvalitou, funkčností, pohodlím i stylem. Nabízí celoroční řadu obuvi přizpůsobenou všem povětrnostním podmínkám. 

V kolekci podzim-zima 2020 představuje SOREL klasické modely v nových verzích. Letošní kolekce překvapila nesčetným počtem vzorů, barevných kombinací, použitých materiálů, výšek a hravých povrchových úprav. A to vše při zachování nejvyšší funkčnosti i pozornosti k detailu. Obuv je vhodná k celodennímu nošení. Voděodolná kůže, nepromokavé švy, neklouzavé podrážky i různé úrovně zateplení udrží nohy v teple a suchu a zajistí příjemné pohodlné toulky jak ve městě i v přírodě navzdory podzimnímu a zimnímu počasí.

Dámské kolekce SOREL FW20 je vytvořena pro ženy, které jsou odvážné, dynamické a sledují své cíle. Designovou inspirací pro kolekci FW20 jsou dva slogany: „Done-Up“ a „Un-Done“. Modely odkazující na slogan „Done-Up“ jsou určeny ženám, které se chtějí cítit elegantně či avantgardně, a proto jsou tyto styly odvážnější a výraznější. Un-Done znamená uvolnění, které se v kolekci promítá do neformálnější, sportovnější a streetové estetiky. Každý model je k dispozici v několika barevených variantách.

V letošní podzimní a zimní kolekci se SOREL vrací s oblíbenou novými modely a styly osvěženou kolekcí Kinetic Family, která je pozvánkou do světa funkčních tenisek. Nepromokavý svršek zaručuje pohodlí při procházkách za každého počasí. Jasně strukturovaná podrážka, výrazné proporce a zajímavé barvy přitahují zrak a umožní vám obuví mezi ostatními ženami vyniknout. Inspiraci turistiku naleznete v populárních modelech Kinetic Conquest a Kinetic Sport.

Modely z kolekce Joan of Arctic sází na eleganci i výrazné detaily, lesklé provedení a metalické barvy. Díky pevné podrážce a voděodolnému svršku i zateplení poskytují dokonalé pohodlí.

Joan of Arctic NEXT je symbolem elegantní a funkční zimní boty. Svršek z nepromokavé kůže nebo semiše zdobí umělý kožešinový lem. Spodek boty tvoří podrážka s ostrým protiskluzovým vzorem. 100g zateplení s termoreflektivní vložkou vás ochrání před mrazem. Jsou jedinečnou botou ideální pro pochůzky po městě i do hor, kde se v nich stanete hvězdou aprés ski. 

Mezi velmi populární styly kolekcí SOREL patří klasické kotníkové kožené boty, které v sobě nesu např. prvky turistické boty či oblíbených chelsea bot nebo jsou inspirovány motorkářskou módou. Řada LENNOX nabízí perfektní kombinaci stylu a moderního pohodlí pro každodenní nošení. Boty jsou vyrobené z voděodolné kůže nebo semiše různých barev a mají velmi pohodlný nízký podpatek, který u některých modelů tvoří sám o sobě estetický prvek. Detaily jako nýty, tkaničky a členitá podešev vytvářejí lehce „drsný“ vzhled a akcentují originalitu.

 

V sezóně podzim-zima 2020 se SOREL přináší do pánské kolekce s velkým nasazením prvky streetwearu, ale zároveň zachová vysokou funkčnost. Touto kolekcí značka svým spotřebitelům připomíná, že SOREL je více než jen historicky ikonická obuv Caribou, která je ideální pro teploty až do -40 stupňů C a nejnáročnějších podmínek. A představuje odlehčenou svěží městskou kolekci Caribou z nepromokavé kůže, která se hodí pro každodenní nošení.

Pro letošní podzim a zimu jsou k dispozici i dvě zcela nové pánské kolekce SOREL - Kezar a Mac Hill, které poskytují mužům moderní styl s důrazem na vysokou funkčnost.

Kolekce Kezar byla navržena s ohledem na dynamické životní tempo. Extrémně lehká a elegantní bota poskytuje maximální pohodlí při pohybu vč. odpružení. Všechny modely v této kolekci jsou voděodolné, sportovní a o 20% lehčí než konkurence v této kategorii.

Druhá z novinek je pánská kolekce Mac Hill Mid. Byla navržena pro zákazníky, kteří hledají pohodlnou obuv pro městskou turistiku a stylovou alternativu k teniskám. Modely Mac Hill Mid jsou lehké, voděodolné, nabízejí vynikající trakci a pevnou patu v kotníkovém provedení. Jsou univerzální botou pro sneaker a outdoor lovery.

Aktuální kolekci SOREL zakoupíte u následujících prodejců: Bibloo, Urban Store, Mall.cz, Hudy Sport, 4Camping.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
342 x [13%]
Aperol spritz
232 x [9%]
Cuba Libre
248 x [10%]
Piňa Colada
234 x [9%]
Daiquiri
236 x [9%]
Margarita
338 x [13%]
Cosmopolitan
252 x [10%]
Mai-Tai
217 x [8%]
Whiskey sour
231 x [9%]
Pisco sour
241 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2571

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru