Hlívo ústřičná, rakytníku a vitamíne C, rozneste virózu na kopytech!

S blížícím se podzimem a stále častějším deštivým počasím bychom na své zdraví měli myslet alespoň dvakrát tolik. V období zvýšeného výskytu viróz nebo i při větší pracovní zátěži bychom proto neměli zapomínat na dostatečnou podporu naší imunity. Už naši předci znali blahodárné účinky hlívy ústřičné a rakytníku. Hlíva ústřičná patří k pokladům čínské medicíny, a to především díky svým protivirovým, protibakteriálním a protizánětlivým účinkům. Imunitní systém podporuje především díky betaglukanů. Rakytník je zase bohatým zdrojem vitamínu C, který příznivě působí na nervový systém a také proti únavě a stresu. Rostlinné kapsle obsahují optimální množství sušeného extraktu hlívy ústřičné, plodů vysokohorského rakytníku a také bovinního kolostra, které chrání před infekcemi.

Přírodní produkt z vysokohorských oblastí Himalájí může užívat celá rodina, dokonce i děti od 3 let nebo vegetariáni, kapsle totiž neobsahují živočišnou želatinu. 

Více informací www.himalyo.cz

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
98 x [11%]
Věrnost
83 x [10%]
Velkorysost
85 x [10%]
Laskavost
82 x [9%]
Spolehlivost
84 x [10%]
Zásadovost
83 x [10%]
Poctivost
86 x [10%]
Dostatek pozornosti
102 x [12%]
Sebedůvěra
82 x [9%]
Smysl pro humor
80 x [9%]

Celkem hlasovalo : 865

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru