SMART barevné Vánoce jsou dostupné pro každého

Máte chuť první adventní neděli na zelené klidné Vánoce, máte je mít. Chcete druhý týden udělat radost dceři a připravit pro ni blikající růžový stromek, máte ho mít. Chcete při tlumeném modrém světle sledovat pohádku, navolte si čas a barvu na mobilním telefonu a překvapení začíná. Zdá se vám to nemožné? S chytrým vánočním řetězem RETLUX si barviček užijete.

SMART vánoční řetěz je připraven ovládat barvy a nálady letošních Vánoc. Stačí si zdarma stáhnout jednoduchou aplikaci a můžete podle nálady měnit světla na stromku, nebo na dekoraci.

Barvy jsou právě důležitým stimulem nálady, kterou chceme navodit.

O barvách napsalo hodně psychologů a designérů mnoho informací, jak mění naši náladu, jak ovlivňují naši mysl, jaké barvy nás stimulují, jaké nás uklidňují, a shodli se na tom, jaký mají efekt na naše vnímání a význam v životě:

ČERVENÁ barva je po dlouhá léta základní barvou Vánoc. V kombinaci s přírodní zelenou je červená jasná a teplá barva, která evokuje emoce, a ty k Vánocům patří.

MODRÁ barva je oblíbenou barvou, obzvláště pro muže. Navozuje klid a vyrovnanost, poklid a systematičnost. V kombinaci s bílou, která představuje čistotu a nevinnost, působí na Vánoce příjemně a uspořádaně.

ZELENÁ barva v nás probouzí poklid, štěstí, zdraví a spojení s přírodou. Zelené Vánoce mohou být v různých odstínech a působí přirozeným dojmem.

ŽLUTÁ barva poutá pozornost. Pokud chcete mít veselý a jásavý stromek, použijte teplou žlutou, která nám dodá v místnosti velké množství světla.

PURPUROVÁ barva je stále více oblíbená jako doplněk designu celého bytu. Představuje moudrost, důstojnost, ale je i symbolem bohatství a spojuje s exotičností. V kombinaci s bílou a stříbrnou dodává Vánocům noblesu.

RŮŽOVÁ barva je světlou barvou a máme ji ve spojení s láskou a vztahy. Růžová má uklidňující efekt a růžový stromek je trendem již několik let.

Všechny tyto barvy si můžete navolit na SMART řetězu RETLUX a měnit tak váš byt podle nálady, kterou chcete vytvořit. SMART řetěz nabízí velké množství barev, jak jasné základní barvy, tak hřejivé pastelové, a jejich přirozené prolínání v každém světelném bodě – všechna světélka jsou tak dokonale sladěná.

Součástí SMART řetězu RETLUX je časovač, díky kterému je možné nastavit rozvrh. Jakmile přijde ten správný čas, řetěz se rozzáří požadovaným odstínem a blikáním, nebo poklidným svícením. Pokud jdete spát, nemusíte již myslet na to, jak vypnout na noc všechna světla, ale máte navoleno časovým vypínačem v aplikaci, kdy řetěz přestane svítit. Veliká výhoda je použití SMART řetězu venku, kdy stačí používat aplikaci a nemusíte na terasu, nebo zahradu vytahovat řetěz ze zásuvky a ovládáte tak řetěz z tepla domova.

SMART řetěz RETLUX je prostě chytrý. Přizpůsobil se moderním trendům našeho života, a je jen na nás, jak využijeme jeho možnosti a navodíme barevnou atmosféru letošních Vánoc.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
183 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
183 x [10%]
Daiquiri
184 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
165 x [9%]
Whiskey sour
183 x [10%]
Pisco sour
190 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1860

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru