Kdo je Andělem odvedle??? Dozvíte se už na podzim.

Na podzim zamíří do kin svižná romantická filmová komedie s názvem Anděl odvedle. Těšit se můžete na nejobsazovanější herce současnosti, v jejichž čela stojí Marek Vašut v roli Rudolfa.
Vžít se do role prý bylo tentokrát opravdu snadné... „Hraji vlastně sám sebe, což už jsem v jednom filmovém trháku absolvoval. Takže pracovně si ten film nazývám Pažout po třinácti letech. Není to už ale podle Wievegha,“ vysvětluje charismatický herec a dodává: „Jestliže byl Pažout v Románu pro ženy takový ten kocour v nejlepších letech, tak moje postava v tomto filmu má už svá nejlepší léta za sebou. A tenhle kdysi nenapravitelný sukničkář se na stará kolena doopravdy zamiloval. Film se jmenuje Anděl odvedle, protože moje postava se jmenuje Rudolf Anděl a všichni jsme tam tak nějak odvedle nebo úplně vedle.“

Natáčelo se v areálu Monínec, zčásti i na sněhu, takže bylo u herců potřeba i jisté sportovní nadání. „Marek má ve filmu samozřejmě i lyžařské scény. Jednak jsme neodolali možnosti využít jeho talent a jednak by bylo škoda nepořídit krásné záběry ze dvou zasněžených sjezdovek. Provoz v areálu jsme ale nezastavovali, takže lyžaři mohli zahlédnout na svahu právě třeba Marka při jeho prvotřídním, elegantním slalomu,“ prozradila producentka a zároveň režisérka filmu Zita Marinovová, která má na svém kontě například i velmi úspěšný film „Seznamka“.

A na koho dalšího se můžeme v komedii Anděl odvedle těšit? Role v dobrém i ve zlém osudových žen si po boku Marka Vašuta zahrají Jitka Čvančarová, Vanda Hybnerová nebo Dominika Myslivcová, postavu Markova prostopášného bratra si prý vyloženě užil Mirek Etzler a mladší generaci zastupují Berenika Kohoutová a Vincent Navrátil. Tak se určitě máme na co těšit. Která televize koupi TV práva na filmu zatím produkce nechce prozradit.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
261 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
267 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2707

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru