Nová kolekce značky Högl pro jaro/léto 2021 je jako světlo nad obzorem

Přední evropský výrobce světoznámé obuvi Högl se začátkem roku chystá představit novou kolekci, která půjde zcela novým směrem. Bude jakýmsi paprskem nad obzorem. Pro sezónu jaro/léto 2021 se rakouská značka soustředila na moderní vzhled, inovace a neokoukané tvary. Nezvyklé je také její poslání.

Nadčasový a moderní design obuvi je inspirován přírodou ve všech jejích aspektech. Tři témata – JEMNÝ MINIMALISMUS, MODERNÍ ŘEMESLO A VYSNĚNÁ KRAJINA – odrážejí návrat ke kořenům a uspokojují touhu po přírodě a čistotě. Högl vyvíjí snahu o společenskou odpovědnost a uctivé využívání přírodních zdrojů, jež povedou k vědomé a dlouhodobé spotřebě. „Kvalita nad kvantitu“, to je princip, který doprovází značku na její cestě k udržitelné budoucnosti, která je dnes tématem číslo jedna. Z těchto důvodů se výrobce ve své obuvi a doplňcích rozhodl využívat především kůži s certifikací LWG, recyklované pěny EVA pro výrobu podrážek či obnovitelná přírodní vlákna, jež budou tvořit základ nových inovativních svrchních materiálů. Následujte Högl a udělejte i vy něco pro životní prostředí!

Pro více informací, zalistujte na webových stránkách: www.hoegl.com

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
341 x [13%]
Aperol spritz
231 x [9%]
Cuba Libre
246 x [10%]
Piňa Colada
233 x [9%]
Daiquiri
235 x [9%]
Margarita
337 x [13%]
Cosmopolitan
251 x [10%]
Mai-Tai
216 x [8%]
Whiskey sour
230 x [9%]
Pisco sour
239 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2559

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru