Křupavá pochoutka na výlety i do práce? Jedině Los Křupos SPORTY

Přemýšlíte nad zdravou, chutnou, a přitom vydatnou svačinku, která uspokojí vás i vaše ratolesti a zažene hlad? Seznamte se s novinkou, speciálním snackem, Los Křupos Sporty. Slaný, křupavý snack je určen pro regeneraci organismu po sportu, kdy dbá na zdraví svalů a kostí, ale také pečuje o naše srdce a cévy s snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Založen je na vysokém obsahu rostlinných proteinů, kterých je ve snacku obsaženo 20 %, vyniká také jemnou delikátní chutí přírodních surovin a neobsahuje ani přidaný cukr, vysoké dávky koření, umělá barviva, aroma nebo alergeny. České kejksy Los Křupos dodají našemu organismu vysokou dávku rostlinných proteinů, vlákniny i esenciálních aminokyselin. Založeny jsou na čočkové, rýžové a pšeničné mouce, rostlinných proteinech, dietní prebiotické kukuřičné vláknině, ale i bylinkách jako je kurkuma a mleté semínko kmínu doplněné o chuť sušené papriky nebo sušené cibule. Kejksy Los Křupos tak dbají na zdraví našeho srdce a cév, ale i na regeneraci svalů a kostí, k tomu všemu i zasytí a podpoří naši štíhlou linii. Zároveň 100 % respektují principy vyvážené a zdravé stravy a díky jejich optimálnímu složení jsou dokonce nutričně schválenou školní svačinkou s pozitivními účinky na rostoucí organismus a představují i vyvážený zdroj energie pro sportovní výkon.

Bez obav je navíc mohou konzumovat i těhotné a kojící ženy, vegani, vegetariáni i diabetici. Příjemným bonusem je i fakt, že jsou vyrobeny pouze ze surovin vypěstovaných v ČR a EU a vyráběny jsou unikátní technologií tvarování a zdravého pečení přímo v České republice. Ideální jsou tak jako zdravá svačinka na výlety, dovolené a cestování i s dětmi, ale i pro mlsání doma nebo rychlé zahnání hladu. Díky svému složení nenaruší ani držení diet a redukčních stravovacích režimů. Navíc opravdu chutnají, tak, že si je zamilují děti i dospělí!
Výrobce: LOS KŘUPOS, FYTOPHARMA spol. s r.o.

Cena:

25 Kč / 35 g (svačina do školy)

37 Kč / 50 g (svačina do práce)

138 Kč / 250 g (EKOlogický obal bez plastů, EKOnomické balení, volně sypané)

239 Kč / 420 g (FAMILY balení, 12 sáčku po 35 g)

K dostání na www.loskrupos.cz 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru