Lemus ty nejlepší tipy na vánoční dárky

Lemus Vintage

Designový bluetoothový reproduktor dánské značky Lemus přináší jedinečný audio zážitek i pastvu pro oči. Výkon 20 wattů a 12hodinová výdrž baterií v elegantním designu nabízí skvělý poslechový zážitek. Reproduktor je zabalený v jakostní italské kůži. Na výběr je provedení černá kůže/měděná mřížka reproduktoru nebo hnědá kůže/zlatavá mřížka. Prodává výhradně showroomu VOIX Premium Audio, Dušní 3, Praha 1. Cena: 5 690 Kč.

www.voix.cz

Lemus EarBuds

Bezdrátová sluchátka Lemus EarBuds váží jen 134 gramů. Dánská značka Lemus je vybavila minimalistickým designem s elegantními detaily. Skvěle sedí na jedno nabití vydrží hrát až 12 hodin. Samozřejmě mají i aktivní systém redukce vnějšího hluku. Prodává je výhradně showroom VOIX Premium Audio, Dušní 3, Praha 1. Cena: 3 190 Kč.

www.voix.cz

Lemus EarSound Pro 2.0

Elegantní sluchátka ve stylu pecek Earsound Pro 2.0 dánské značky Lemus přinášejí skvělý zvuk, ergonomický design, vynikající konektivita díky páté generaci technologie Bluetooth a dlouhou výdrž baterií. Součástí je i elegantní pouzdro. Prodává je výhradně showroom VOIX Premium Audio, Dušní 3, Praha 1. Cena: 3 190 Kč.

www.voix.cz

Lemus Luna

Jen 224 gramů váží minimalisticky pojatý bezdrátový reproduktor Lemus Luna. To z něj dělá ideálního každodenního partnera nejen na cestování. Vestavěný mikrofon a výkonný reproduktor se budou hodit jak při poslechu hudby, tak i při vyřizování hovorů. Prodává ho výhradně showroom VOIX Premium Audio, Dušní 3, Praha 1. Cena: 2190 Kč.

www.voix.cz

Lemus Nova

Kompaktní ale výkonný bezdrátový reproduktor Nova inovativní dánské značky Lemus je zároveň praktickou ozdobou interiéru. Heslem dne pro Lemus „multitasking“, proto bluetoothový reproduktor Lemus Nova funguje zároveň jako stylová lampička. Prodává jej výhradně showroom VOIX Premium Audio, Dušní 3, Praha 1. Cena: 4 590 Kč.

www.voix.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru