Harley-Davidson zve celý svět na globální virtuální launch nových motocyklů modelového roku 2021 – již 19. ledna

Za celou svoji 118letou historii značka Harley-Davidson ještě nikdy neuspořádala celosvětovou akci u příležitosti představení nových modelů Harley-Davidson®. 19. ledna 2021 tak poprvé proběhne společná virtuální akce pro celý svět. Během této virtuální premiéry představí Harley-Davidson nové motocykly, příslušenství, výbavu a doplňky pro modelový rok 2021.

Od vedení společnosti Harley-Davidson, designérů a konstruktérů se dozvíte o všech novinkách, které v roce 2021 dorazí na místní dealerství Harley-Davidson®.

„Změna termínu představení našich nových motocyklů na leden byla jedním z klíčových rozhodnutí, které má jezdce při příležitosti začátku nového roku inspirovat při plánování nových dobrodružství,“ říká Jochen Zeitz, prezident a CEO společnosti Harley-Davidson. „Těšíme se na to, že propojíme celý svět a v rámci jedné virtuální akce budeme se všemi sdílet inspiraci a nadšení, které se skrývají v našich motocyklech 2021. Krátce se zde ukáže i náš první motocykl kategorie adventure touring, model Pan America™, a představí se nekonečné možnosti customizace a nových cest při hledání vlastního stylu, tak, aby si jezdci mohli začít plánovat nadcházející rok.“

Chcete-li se zúčastnit představení novinek H-D 2021, registrujte se na webu www.H-D.com/21.

Dobrodruh Jason Momoa mluví o své vášni

Americký herec, režisér a vášnivý motorkář Jason Momoa neustále hledá nová dobrodružství. 19. ledna můžete sledovat Jasona a jeho povídání o tom, jak nový motocykl Harley-Davidson Pan America zahajuje novou kapitolu zážitků ve světě Harley-Davidson a odkrývá nové možnosti.

„Motorky a Harley-Davidson pro mě představují stále nové a nové příležitosti ke hledání dobrodružství se zajímavými lidmi a přinášejí mi inspiraci, kterou jsem vyjádřil v sérii United We Will Ride,” říká Jason Momoa. „V rámci naší spolupráce se  Harley-Davidson jsem měl úžasnou možnost vidět a řídit nový motocykl Pan America 1250. Je to perfektní stroj a pro mě představuje kombinaci mé lásky k přírodě, novým zážitkům a Harley-Davidsonu. Jsem přesvědčen, že jezdci budou z tohoto nového stroje naprosto nadšeni,” dodává Jason.

Globální představení modelu Pan America proběhne 22. února 2021

V návaznosti na prezentaci Harley-Davidson “H-D 2021”, která se bude konat 19. ledna 2021 značka znovu spojí celý svět o měsíc později, 22. února 2021, a uvede finální motocykl adventure touring Pan America™ 1250.

Aktuální informace najdete na webu www.H-D.com/PanAmerica.

Více informací naleznete na adrese: h-dmediakit.com.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru