Vybavte sebe i vaši rodinu těmi nejnovějšími technologiemi snadno a pohodlně

Časy se mění a styl nakupování také. Řada lidí přemýšlí, jak chytře vyřešit Vánoce. Jednou z možností je třeba operativní leasing počítačů a mobilních telefonů, který je na českém trhu poměrně novinkou. Pro mnohé z nás však může být skvělým řešením, jak si pořídit kvalitní digitální vybavení pro podnikání i domů. To platí obzvláště v současné době, kdy se na nejednom dopisu Ježíškovi objevují nové mobilní telefony nebo počítače, a v rodinách navíc v návaznosti na přesun práce a školy do domácího prostředí obecně vzrostla poptávka po kvalitním počítačovém vybavení. Dlouhodobý pronájem, kdy máte v ceně měsíční splátky zahrnuté i pojištění a veškerý servis, tak může být pro letošní Vánoce skvělou volbou.

Co to vlastně ale operativní leasing či dlouhodobý pronájem je? A jak si liší od prodeje na splátky? Jde o praktické a finančně výhodné řešení, původně určené hlavně velkým firmám. V posledních letech ale vzrůstá jeho obliba mezi OSVČ, drobnými podnikateli i jednotlivci a to hlavně proto, že nezatíží rozpočet jednorázovou investicí, je flexibilní a navíc odečitatelný z daní. Zákazník se nemusí zadlužovat jako u nákupu na splátky a jednoduše každý měsíc platí za to, co používá bez jakékoliv platby předem. V platbě je zahrnutý i veškerý servis jako pojištění proti krádeži a poškození, záruční opravy a servis, poskytnutí náhradního zařízení, prodloužená záruka na celou dobu pronájmu a možnost předčasného ukončení. 

V České republice nabízí tyto služby například společnost Rentalit. Její tým vám pomůže s výběrem vhodného vybavení, které vám doručí až do domu. Vy už pak můžete zařízení jen v klidu používat nebo ho zabalit a nadělit vaší rodině pod vánočním stromečkem. V předvánočním období nabízí Rentalit například ultrarychlý iPhone 12 128 GB za 892 Kč bez DPH měsíčně nebo MacBook Air M1 13‘‘za 702 Kč bez DPH měsíčně. V akční nabídce je také iPhone SE 64GB Black, který v sobě snoubí design iPhonu 8 a výkon iPhone 11, za 412 Kč měsíčně. Vybírat ale můžete i z notebooků značek Dell, Lenovo nebo HP a a široké nabídky mobilních telefonů značky Apple nebo Samsung.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru