Pořiďte si cenově výhodné modely praček Miele a získejte prací prostředky zdarma

Kvalitní pračku Miele si můžete pořídit již za cenu 19 990 Kč. Modely WEA 035 a WCA 030 mají vše, co od kvality Miele očekáváte. Patentovaný voštinový buben, životnost až 20 let, množství speciálních programů, komfortní displej DirectSensor, úsporný a efektivní ProfiEco motor nebo funkci CapDosing pro pohodlné dávkování speciálních pracích prostředků. Potěší vás jistě i energetická třída A+++.

Do 31. 12. 2020 k nim můžete získat také prací prostředky v hodnotě 3 073 Kč jako dárek. Jedná se o 6 x 2 l prací prostředek UltraColor na barevné prádlo a 1x sypký prací prostředek UltraWhite na bílé prádlo (2,7 kg) – lze tedy prát až rok zdarma.

Benefity praček Miele WEA 035 a WCA 030

Patentovaný voštinový buben

Díky výjimečné povrchové struktuře voštinového bubnu pračky Miele se během programu praní vytváří mezi textilií a stěnou bubnu jemný vodní film, po kterém prádlo velmi lehce klouže. Tím je péče o prádlo velmi šetrná a zajišťuje dlouhou životnost vašeho prádla.

Funkce CapDosing

CapDosing je dávkování pomocí předdávkovaných kapslí Miele. Stačí je vložit do přihrádky na aviváž. Přístroj v optimálním okamžiku automaticky zajistí dávkování obsahu. Můžete si vybrat ze 6 speciálních pracích prostředků (Sport, Peří, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Impregnace), aviváž nebo Booster, který slouží jako „zesilovač“ proti odolným nečistotám.

ProfiEco motor

V pračkách Miele jsou použity zvláště výkonné motory. ProfiEco motor od Miele je navíc ještě mimořádně úsporný a tichý. Má nízkou spotřebu energie a nepodléhá opotřebení. Pro účinné a pohodlné praní po dlouhou řadu let.

Vynikající kvalita a životnost

Ke splnění nejvyšších požadavků na kvalitu kontroluje Miele své přístroje během vývoje v náročných zátěžových testech. V těchto testech musí přístroje prát 10 000 hodin a proběhne při tom zhruba 5 000 různých programů. Při běžném použití to odpovídá přibližně 5 programům týdně s průměrnou délkou 2 hodiny – přes 20 let.

Speciální programy

V pračkách Miele WEA 035 a WCA 030 můžete bez obav vyprat jemné prádlo, vlnu i sportovní oděvy. Je totiž vybavena speciálními programy – např. Outdoor a Impregnace. Dosáhnete tak té nejlepší péče bez ztráty funkčnosti.

Informace o modelech:

WEA035 WCS ACTIVE PRAČKA S PŘEDNÍM PLNĚNÍM W1

WCA030 WCS ACTIVE PRAČKA S PŘEDNÍM PLNĚNÍM W1

www.miele.cz

 

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
192 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1881

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru