Nahrávám...


Victorinox Hunter Pro transition – vylepšená verze loveckého nože

Před několika lety vyvinula značka Victorinox kapesní nůž Hunter Pro, model určený zejména pro lovce, kteří potřebují spolehlivého společníka vyššího kalibru. Mohutné ostří nože je neuvěřitelně silné a snadno přístupné a ergonomický tvar rukojeti zajišťuje stabilní uchopení. Z původně loveckého kousku se časem vyvinul populární model pro každodenní použití.

Oblíbený nůž obohatila značka Victorinox o další zajímavé funkce. Nyní si tak můžete užít kvalitní zámek, který se otevírá oběma rukama a integrované pružinové očko na lano, do něhož jednoduše připnete přívěsek z parakord tkaniny. Noži to sluší buď volně, nebo v pouzdru na opasek, které je vyrobeno z kvalitního materiálu imitující kůži.  Nůž i parakord tkaninu můžete vybírat ze tří různých barev – hořčicově žluté, klasicky černé či hnědé.

Více informací: www.victorinoxcz.cz

CHOCOLAND

BLOG: PARAEVROPSKÁ CESTA
Jsem novinářka, sociálně-právní poradce, lektorka, psychoterapeutka, máma, kamarádka, ale nikdy jsem nebyla cestovatelka. Cestování vždy bylo bohužel na samém okraji mého žebříčku aktivit, bylo prostě zbytné. Přišel čas to změnit!
Rozhodla jsem se, že navštívím všechna hlavní města zemí, která leží v Evropě. Svůj tříletý projekt jsem nazvala PARAEVROPSKÁ CESTA a odstartovala jsem ho 21. 3. cestou do Vídně. Touto cestou chci poděkovat všem, kteří mne podporují!  

Historicky mám za sebou návštěvu Pažíže, Bruselu, v loňském roce jsem se s mojí Zuz vydala do Dublinu (tedy ono to bylo naopak) a před nedávnem jsem byla v Bratislavě.

Víte kolik leží v Evropě zemí? 

Lenka Žáčková

HIMALYO
NÁŠ TIP

MIOMAT

8G PŘIJÍMAČKY.CZ

SLOVA SLAVNÝCH

„Čas je život. Nedá se vrátit ani nahradit. Marnit čas znamená marnit život. Ovládat svůj čas však znamená ovládat svůj život a plně ho využívat.“

Alan Lakein, americký spisovatel 

Anketa

JAKÉMU MASU DÁVÁTE PŘEDNOST?

Kuřecímu
122 x [14%]
Hovězímu
97 x [11%]
Vepřovému
72 x [8%]
Krůtímu
80 x [9%]
Jehněčímu
74 x [8%]
Sladkovodním rybám
87 x [10%]
Mořským rybám
95 x [11%]
Mořským plodům
90 x [10%]
Jinému druhu masa
79 x [9%]
Maso nejím
91 x [10%]

Celkem hlasovalo : 887

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
AKTUALITY
JDI nahoru