Minimalismus v nové kolekci obuvi Högl vás uchvátí

Nejnovější kolekce rakouské značky Högl pro jaro a léto 2021, která se nese ve znamení udržitelné budoucnosti, představí zcela nevšední styl. Sofistikovaná linie obuvi ztělesňuje zpomalení životního stylu a solidaritu, jež jsme si v současné náročné době tolik osvojili. S motem „méně je více“ se Högl snaží vzbudit povědomí o uvědomělé spotřebě a svým zákazníkům nabízí kvalitní produkty vyráběné udržitelnou cestou. Stylová neutralita a jednoduchá elegance vyjádřená základními barvami, jako je krémová, bílá nebo černá, se promítá v trendy pantoflích i mokasínech. Vítaným kontrastem se stává přítomnost tkané a děrované kůže, jež představují tradiční řemeslo hýřící ženskostí.

Linie je navíc doplněna o ležérní sportovní obuv – běžecké boty a retro tenisky v jemných přírodních odstínech, díky nimž bude každá vaše aktivita nezapomenutelným zážitkem. Mimořádná lehkost a měkkost této volnočasové obuvi je podtržena moderním vzhledem, v čele s lesklou metalízou a svěžími letními odstíny. Pro letní měsíce pak Högl představuje stylové pantofle a turistické sandály se silnou podrážkou.

Více informací: www.hoegl.com

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
354 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
260 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
251 x [9%]
Margarita
350 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2697

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru