Domácí konvektomaty Miele se těší stále větší oblibě. Spojují to nejlepší z parní a pečicí trouby!

Vaření v páře je pokládáno za jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů. Proč je ale příprava v páře tak zdravá? Potraviny se připravují při relativně nízkých teplotách – tím zůstávají zachovány cenné vitamíny a minerály, na rozdíl od běžného vaření, které často probíhá při příliš vysokých teplotách. Současně nedochází při přípravě v páře k přímému kontaktu s vodou, a potraviny si tak uchovají svou intenzivní specifickou chuť. I odborníci dokládají cenné výhody přípravy v páře. Obsah vitamínu C je u potravin připravených v páře výrazně vyšší: například paprika připravená v parní troubě obsahuje stejné množství živin jako syrová. Přínos pro zdraví i chuť je u pokrmů připravovaných v páře je zkrátka neoddiskutovatelný.

  • Jeden přístroj nabízí vše

Díky principu 3 v 1 máte k dispozici 3 typy přístrojů pouze v jednom spotřebiči. Tak můžete i v malé kuchyni připravit lahodné pokrmy. Využít můžete provoz pečicí trouby pro křupavé výsledky, nebo funkci vaření v páře pro maximálně šetrnou přípravu. V kombinovaném provozu pak profitujete z těch nejlepších výsledků vaření.

Konvektomat má širokou rozmanitost využití

Nezáleží na tom, zda rozmrazujete, blanšírujete nebo sušíte ovoce: pomocí konvektomatu Miele můžete připravovat nejrůznější potraviny zcela podle svého přání a vlastní chuti vždy v nejlepší kvalitě a na stupeň přesně. Pro perfektní pizzu nebo kyprý koláč si můžete v ohřevném prostoru nechat vykynout také těsto.

Nejlepší výsledky pečení

Vždy na stupeň přesně: nezáleží na tom, jaké potraviny připravujete. Díky plnohodnotným funkcím pečicí trouby, jako je horní/spodní pečení, horní pečení, spodní pečení, velký nebo malý gril, gril s cirkulací nebo intenzivní pečení, bude každý pokrm připraven optimálně. Ještě větší komfort při přípravě pokrmů zajistí pokrmový teploměr, který stále sleduje vnitřní teplotu, automaticky vypočítá dobu přípravy a při dosažení požadované vnitřní teploty proces přípravy zastaví.

Chytrá kombinace

S cílenou klimatickou regulací během přípravy dosáhnete ještě lepších výsledků pečení a opékání. Chléb jako z nejlepšího pekařství nebude žádnou výjimkou díky mimořádně vláčnému těstu a dokonale lesklé kůrce. Nemůžete do své oblíbené restaurace? V konvektomatu vykouzlíte lahodnou pečeni. Každá surovina totiž potřebuje v určitých fázích přípravy jistou vlhkost a teplotu. Při pečení chleba je hned v prvních minutách přiváděno velké množství páry, a proto chléb lépe nakyne. Maso však vyžaduje přísun vlhkosti, až když se zatáhne – pak se při minimalizované teplotě peče dál.  Všechny pokrmy tak budou připraveny velice rovnoměrně a postarají se o vynikající chuťový zážitek.

Automatické programy usnadní vaření

Kolik času potřebuje chléb a kolik zelenina? U pokrmů připravovaných různými inteligentními automatickými programy nemusíte volit ani teplotu, ani celkový čas – přístroj Miele to provede automaticky a tím vám usnadní každý den v kuchyni. Máte rádi kuře spíše křupavější? U mnoha potravin lze stupeň přípravy nebo stupeň zhnědnutí individuálně nastavit.

  • Co najdete exkluzivně u Miele?

DualSteam

Rychlé rozehřátí, krátká doba přípravy nebo rovnoměrné rozložení páry vám usnadní přípravu pokrmů, a to díky výkonnému externímu vyvíječi páry o výkonu 3,3 kW a speciálnímu umístnění a orientaci dvou parních trysek DualSteam.

Mix & Match

Inteligentní asistence

Rychlá a zdravá příprava pokrmů: s funkcí Mix & Match můžete připravovat nebo ohřívat různé druhy potravin společně – za méně než půl hodiny. Potraviny můžete do přístroje vložit současně a po uplynutí zvoleného programu je opět vyjmout. Tak připravíte hotový pokrm z různých surovin zcela pohodlně, aniž byste přitom museli dávat pozor na rozdílné doby a teploty přípravy.

Automatická příprava menu

Pro kompletní menu

Ryba nebo maso, brambory a zelenina – při automatické přípravě menu můžete vzájemně kombinovat až tři různé potraviny a společně je najednou připravovat v páře. Teplotu, dobu přípravy a postup určuje přístroj. Pro optimální výsledek stačí už jen potraviny v uvedený čas a v zadaném pořadí zasunout do parní trouby. Tak můžete snadno připravit kompletní menu pouze v jednom procesu přípravy.

Bezdrátový pokrmový teploměr

Maso nebo ryby připravené na stupeň přesně

Ještě syrové nebo už velmi vysušené? Pomocí integrovaného pokrmového teploměru můžete rybu nebo maso připravit libovolně a na stupeň přesně měřením vnitřní teploty. Díky indikaci zbývajícího času přesně vidíte, jak dlouho ještě potrvá pečení, a kuchyň tak můžete kuchyň s klidem opustit. Obsluha je velmi komfortní a snadná, pokrm šťavnatý a aromatický.

Automatické udržování teploty

Žádné okamžité vychladnutí: pokrmy jsou automaticky udržovány teplé ještě 15 minut po ukončení přípravy.

Motoricky výsuvný ovládací panel se SoftClose

Komfortní: výsuvný ovládací panel otevřete a zavřete dotykem prstu. Za ním se nachází zásobník na vodu.

Nerezový ohřevný prostor s povrchem PerfectClean

Kvalitní a snadná údržba: všechny konvektomaty Miele jsou vybaveny nerezovým ohřevným prostorem.

  • Provozní způsoby:

Konvektomat Miele nabízí nepřeberné množství provozních způsobů, ať už pro přípravu v páře, klasické pečení nebo jejich kombinaci. Najdete mezi nimi třeba kombinovanou přípravu s horním/spodním pečením nebo grilem, horký vzduch plus, intenzivní pečení, velký gril, funkci Mix & Match, program Sabat pro dlouhodobé plánování, přípravu metodou sous-vide a mnoho dalších užitečných programů a funkcí.

  • Různé způsoby využití

V konvektomatu Miele získáte skvělého parťáka pro optimální přípravu zeleniny, příloh, polévek, ryb a mořských plodů, masa či dezertů, ale také pro dezinfekci kojeneckých lahví a sterilizaci zavařovacích sklenic, blanšírování, zavařování, rozmrazování, ohřívání, odšťavňování, přípravu jogurtu nebo vajec, kynutí těsta či přípravu pokrmů stále oblíbenější metodou sous-vide.

Podrobné informace

IVO TOMAN

AKTUALITY
ŠTĚSTÍ PŘEJE PŘIPRAVENÝM
Anketa

NECHÁTE SE OČKOVAT PROTI COVIDU?

ANO
16 x [21%]
Prozatím ne, ale uvažuji o tom
15 x [19%]
Spíše ne
16 x [21%]
Ještě nevím
15 x [19%]
Ne
15 x [19%]

Celkem hlasovalo : 77

BLOG: PARAEVROPSKÁ CESTA
Jsem novinářka, sociálně-právní poradce, lektorka, psychoterapeutka, máma, kamarádka, ale nikdy jsem nebyla cestovatelka. Cestování vždy bylo bohužel na samém okraji mého žebříčku aktivit, bylo prostě zbytné. Přišel čas to změnit! Cestuji podle finančních možností, ale zážitky se koupit nedají, ty fakt musíte zažít a nepozřebujete nijak velký rozpočet, podstatné je si to užít!

Rozhodla jsem se, že navštívím všechna hlavní města zemí, která leží v Evropě, to byl původní plán. Nakonec jsem se rozhodla, že do projektu zařadím všechny své cesty po světě, i ty do Brna. Můj projekt PARAEVROPSKÁ CESTA měl být původně tříletý, ale okolnosti se celosvětově změnily, takže nevím, zda ho někdy dokončím...

Lenka Žáčková

Je to rok, co jsem zahájila svoji Paraevropskou cestu.

21.3. 2019 jsem se vydala do Vídně.

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

Návštěvnost
TOPlist
PALEC NAHORU PRO VŠECHNY ODPOVĚDNÉ!

Facebook

JDI nahoru