Pochoutky Chia Shake rozmazlí chuťové buňky i podpoří zdraví a linii

Také jste s postupujícím podzimem zatoužili po něčem sladkém a říkáte si, že byste měli mlsat rozumně, aby se to na vaší linii nepodepsalo ještě před Vánoci? V tom případě pro vás máme řešení! Jak by se vám líbil takový mangový puding, který ještě připomene léto nebo třeba koktejl s příchutí pistácií či čokoládový muffin a pomerančovo-čokoládová tyčinka? A dokonce i tyto dokonale sladké lahůdky mohou být chutné, zdravé a dbát na štíhlou linii. Tomu se říká přímo hříšná kombinace pro podzimní dny. Co říkáte? A co můžete aktuálně mlsat?

Koktejl Chia Shake s příchutí pistácií obsahuje omega-3 mastné kyseliny, vápník, hořčík i železo, zinek, jód draslík, selen i vitamíny, ale hlavně neobsahuje žádné přidané cukry. Podporuje štíhlou linii, hubnutí nebo formování postavy, zasytí a dodá energii. Jeho cena je 399 Kč (450 g) a jedno balení vystačí na přípravu 15 koktejlů.

Chia Shake dezert Chia Muffin potěší ženy i muže. Obsahuje vlákninu, syrovátkový protein a je založen na 54 % bílkovin. Dále osahuje ale také prospěšné kakao, řadu vitamínů a minerálů a kromě toho, že si člověk pochutná ještě podpoří jeho pleť, vlasy, nehty a imunitní systém. Cena je 399 Kč (350 g) a jedno balení poslouží k přípravě 10 muffinů. Směs stačí jen jednoduše dát například do hrnečku, přidat mléko a upéct během pár minut v mikrovlnné troubě.

Nadchne lahůdka Chia Shake Chia puding mango. Jedná se o lahodný mangový puding s vysokým obsahem bílkovin, a hlavně než přidaného cukru. Obsahuje prospěšné vitamíny, ale i vápník, fosfor, železo nebo draslík a dodá spoustu energie. Vhodná je tak na příklad i po sportu. Cena je 399 Kč (300 g) a jedno balení vystačí na 10 porcí. Stačí jej jen promíchat s vodou, případně využít shaker a dát na chvilku vychladit do lednice.

Lahůdkou na procházky nebo cesty je tyčinka Chia Shake Slimbar s příchutí čokolády a pomeranče. Obsahuje vysoký podíl vlákniny, bílkovin a slazena je stévií. Skvěle dodá energii, potěší chuťové buňky i zasytí. Cena je 35 Kč (30 g).

Všechny produkty pochopitelně obsahují superpotravinu chia a snoubí tak v sobě její blahodárné účinky.

Více na www.chiashake.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
355 x [13%]
Aperol spritz
246 x [9%]
Cuba Libre
261 x [10%]
Piňa Colada
246 x [9%]
Daiquiri
252 x [9%]
Margarita
351 x [13%]
Cosmopolitan
267 x [10%]
Mai-Tai
231 x [9%]
Whiskey sour
244 x [9%]
Pisco sour
254 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2707

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru